Widać, że M to złota raczka i dużo ci pomaga

Miło zowu widzieć ciebie wraz z rodzinką

Laura (ta starsza) ma 12 latcolli28 pisze:Leosiu w jakim ieku są twoje dziewczyny![]()
bardzo chętnie przyjmę, potrzebuję czymś obsadzić nogi drzewek i zacienić klematisy na spodachmanenka71 pisze: jak sie przypomnisz na koniec lata to wysle Ci roslinek bo teraz to duzo kwitnie a po pzekwitnieciu bedzie coś tam ,interesuja Cie różne roslinki i skalniakowate tez czy coś tam planujesz sadzić i coś sobie wybierzesz bo zrobiłabym Ci paczuszke z tego co mam za dużo już rozrosniete bo ja też dostałam duzo roslinek wiec moge sie dzielic pomalutku
na razie nie, ale mam zamiar tylko zerwać trawę i zasypać pisakiem aby deszcz jak będzie padał wsiąkał w ziemię i nie bylo zastoju wody.maliola pisze: Czy wyłożyliście czymś dno piaskownicy?
na dziś były mizerne plany z uwagi na zapowiadane spore deszcze u Nas aż do środy... ale po południu się wypogodziło więc wskoczyłam na skuter i pojechałam na działeczkęMID2006 pisze:hej! Miłego dnia życzęCo dziś masz w planach? Jaka pogoda u ciebie?
Mandragoraolgawro pisze:Kiedy sialiście rzodkiewkę,że już do jedzenia się nadaje moja jeszcze mała..