Ania Zuzia i Chłopaki cz.2
- Tacca
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ania Zuzia i Chłopaki cz.2
Aniu ją swoją pigwe tne częściowo latem, wtedy widzę co powinnam wyciąć.teraz nie widać bo jeszcze nie wszystkie kwiatki kwitną . Jak nie widać oznak choroby to nornica mogła zrobić korytarze, podlewaj porządnie przez kilka dni
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Aniu ładnie wszystko u Ciebie rośnie tylko patrzeć jak wszystko zacznie kwitnąć 

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bez kompleksów,zeszłoroczne,na dodatek już pod jesień,ja miałam ciemnoróżowe jednolite.W tym roku kupiłam jedną sadzonkę też taką jak pana Tadeusza,a drugą ciemnoróżową.Mam miejsce na jeszcze dwie.
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Ja dostałam nasionka zbierane przez kogos, nie kupione i nie wiem jaki kolor, czekam z utęsknieniem.
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kiedy takie niespodzianki są miłe!Co innego jak za oknem masz cztery małe skrzynki każda z jedną rośliną,wtedy wolę sama wybrać.
Ja właśnie dostałam dwie piwonie o kolorze nieznanym,poza tym,że wykluczony ciemnoróżowy.Chciałabym bladoróżowe,ale i białe mogą być,a może być jedna taka,druga inna.
Ja właśnie dostałam dwie piwonie o kolorze nieznanym,poza tym,że wykluczony ciemnoróżowy.Chciałabym bladoróżowe,ale i białe mogą być,a może być jedna taka,druga inna.
- wielkakulka
Z piwoniami mam podobnie.
Zostały po poprzednim włascicielu działki. Jeden z sąsiadów jeszcze mnie podkręcił, mówiąc, ze ta jedna w rogu jest jedyna na całe działki. Jak poprzedni włąsciciel powiedział, ze rezygnuje z działki, to wszyscy wokół czekali aż odda, żeby ja wykopać. Ale ja wziełam działkę tak szybko, ze nie zdążyli. Ma byc jakas wyjątkowa i biała.
Problem w tym, że ja przesadziłam je wszystkie i teraz nie wiem, która bedzie tą białą....
nawet jakby zyczliwie ktos ja sobie wykopał, to i tak nie bedzie ta... 
Zostały po poprzednim włascicielu działki. Jeden z sąsiadów jeszcze mnie podkręcił, mówiąc, ze ta jedna w rogu jest jedyna na całe działki. Jak poprzedni włąsciciel powiedział, ze rezygnuje z działki, to wszyscy wokół czekali aż odda, żeby ja wykopać. Ale ja wziełam działkę tak szybko, ze nie zdążyli. Ma byc jakas wyjątkowa i biała.
Problem w tym, że ja przesadziłam je wszystkie i teraz nie wiem, która bedzie tą białą....

- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Aniu miodek zrobiłaś?
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widzę,że u Ciebie "gorączka zielonej nocy"
Super masz roslinki.
Chyba 2 strony wcześniej wstawiłaś zdjęcia-po piwoniach jest ciemiernik:)
Co jest na 6 zdjęciu? Pomidorek wygląda jak moje-podobny wzrost i wygląd-też obrywam te schnące listki-widzę,że wystawienie ich na dwór było słuszna decyzją

Chyba 2 strony wcześniej wstawiłaś zdjęcia-po piwoniach jest ciemiernik:)
Co jest na 6 zdjęciu? Pomidorek wygląda jak moje-podobny wzrost i wygląd-też obrywam te schnące listki-widzę,że wystawienie ich na dwór było słuszna decyzją

- imer
- 1000p
- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Piękne zieloności u Ciebie. Ja w ostatni weekend mocno nadrobiłem na działce "Komunijny" brak czasu 

- wielkakulka
Komunijny brak czasu miałm rok temu - jako gść i dwa lata temu jako organizator...ufff, dobrze ze mam to za sobą. Robiłam w domu, wszystko sama... 
Z miodkiem nie zdążyłam, mleczyk przekwitł
Wystawiałm pomidorki na dwór, te którym obsychaja listki i obrywam te brzydkie. Wydaje mi się, ze juz im zdecydowanie lepiej. Dziś ma byc chłodno, jutro u nas ma padać, w środę wysadzę resztę....

Z miodkiem nie zdążyłam, mleczyk przekwitł

Wystawiałm pomidorki na dwór, te którym obsychaja listki i obrywam te brzydkie. Wydaje mi się, ze juz im zdecydowanie lepiej. Dziś ma byc chłodno, jutro u nas ma padać, w środę wysadzę resztę....
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu niecierpki rosną błyskawicznie, więc mimo, że jeszcze malutkie zobaczysz jak szybko nadrobią i już niedługo możesz sie spodziewać pierwszych kwiatuszków
Ja wysiewam je od lat, każdego roku, bardzo je lubię
U mnie już pojawiły się pierwsze kwiatuszki, po ogrodnikach będę wysadzała je do ogródka 

- wielkakulka
Moje maja zimny chów i juz poszły do gruntu - mają sie dobrze, dzis ma byc 7 stopni, powinny przeżyć.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu przymrozków nie zapowiadają, więc jestem pewna, że będzie dobrze
Moje stoją w szklarni, ale zwlekam z wysadzeniem, bo wciąż mam nadzieję, że uda mi się kupić drewniane skrzynie i będę mogła część w nie wysadzić.....

- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Aniu moje pomidorku już w ziemi. Brakowało im azotu, dlatego ich liście były tak jasno zielone, u Ciebie na co niektórych pomidorkach też widziałem ten objaw, ale po posadzeniu wszystko będzie ok 

- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
ma być ciepło , najniższa temperatura niby w nocy jednego dnia ma tyć 2 stopnie ciepła tylko ale to pewnie tam gdzieś w okolicach Suwałk