Ogród Izabelli
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Obejrzałam twoje liliowce i jestem zachwycona. Zajrzałam też do mutanta jak piszesz, ale może on jest pełny, bo tak ma kwitnąć ? Są przecież pełne liliowce i to całkiem sporo. Więc może to nie mutant, chyba, że masz go już dawno i zawsze był pojedynczy.
Zdarza się też, kiedy nie zdążymy usunąć nasienników, że same się wysiewają pomiędzy rośliną rodzimą i wtedy wychodzi siewka całkiem inna, niż roślina mateczna. Może, że tak też się stało.
Przepiękny jest też ten liliowo różowy z żółtym środkiem. Znasz odmianę ?
Cudne te twoje liliowce.

Zdarza się też, kiedy nie zdążymy usunąć nasienników, że same się wysiewają pomiędzy rośliną rodzimą i wtedy wychodzi siewka całkiem inna, niż roślina mateczna. Może, że tak też się stało.

Cudne te twoje liliowce.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
No nie, ja kiedyś myślałam, że liliowce, to takie "niedorobione" lilie, które ze względu na brak okazałości muszą rosnąć gdzieś pod płotem. Dopiero teraz zrozumiałam JAK BARDZO się myliłam. Twoje liliowce są PRZEPIĘKNE. Chyba zacznę myśleć nad wydzieleniem specjalnej strefy liliowców w moim ogródku. Miejsce mam, tylko muszę się zorganizować.
Gratuluję kolekcji. Hibiskus też piękny.
Gratuluję kolekcji. Hibiskus też piękny.
- izabella1004
Obejrzałam twoje liliowce i jestem zachwycona. Zajrzałam też do mutanta jak piszesz, ale może on jest pełny, bo tak ma kwitnąć ? Są przecież pełne liliowce i to całkiem sporo. Więc może to nie mutant, chyba, że masz go już dawno i zawsze był pojedynczy.
Cudne te twoje liliowce.
Danusiu,Julka ,Kaśka dziękuje za odwiedziny.
Zuzia 55 tego hibiskusa kupiłam w tym roku,ale te inne co mam też będą lada dzień kwitły.
Hibiskus [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obra ... .jpg[/img]
[/url]
A to piękna Gloksynia

Zuzia 55 tego hibiskusa kupiłam w tym roku,ale te inne co mam też będą lada dzień kwitły.
Hibiskus [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obra ... .jpg[/img]

A to piękna Gloksynia

- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- izabella1004