Mój kawałek raju...cz.3
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój kawałek raju...cz.3
Właśnie dlatego żałuję, że nie kupiłam drzewiastej do tej pory-potrzebuje czasu. Może w przyszłym roku 

- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuś majowa w zeszłym roku kupiłam ale widać że jest szczepiona bo odrasta zwykła ale ją oddzielę, może będzie jakaś ciekawa, w tym roku ma keden pączuś
bo z siewki czekałam chyba z pięć lat na pierwsze kwitnienie, w zeszłym roku przemarzły jej wszystkie a teraz ma tylko dwa ta jest różowa ale żółta ma dziesięć
Karolinko miło mi że zaglądasz do mnie i podoba Ci się mój busz
Wioluś trawnik też potrzebny tylko bardzo się zaczyna kurczyć

Karolinko miło mi że zaglądasz do mnie i podoba Ci się mój busz

Wioluś trawnik też potrzebny tylko bardzo się zaczyna kurczyć

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu dziękuję i życzę miłej niedzieli i słoneczka bo u nas bardzo zimno i pada

- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Marysiu pewnie że potrzebny,ale jak u wszystkich ciągle się kurczy 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marysiu nie życz mi tego, bo i tak mam wiele pracy a gdzie mi tam do ideału ! Ale coś się rodzi przyjedziesz to ocenisz czy jest lepiej czy lepiej sobie dać spokój. To kiedy Ci to 60 wykwitnie?
U mnie zimno, mokro a ślimaki pokazują się więcej niż rok temu, ale rok temu chyba było bardziej sucho!
U mnie zimno, mokro a ślimaki pokazują się więcej niż rok temu, ale rok temu chyba było bardziej sucho!
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Też czekam na kwitnienie piwonii nie tylko tych majowych ,ale Itohów .Kupiłam w ubiegłym roku u p. Marka 10 piwonii ,ale ile zakwitnie nie wiem może wszystkie .Na pewno zakwitnie Shirley Temple ,Pink Hawaian az niektórych zmyły mi się znaczniki wiec poczekam na kwiaty ,żeby je na nowo podpisać .Okazów nazbierałaś mnóstwo Marysiu
- mar33
Marto u nas też zimno i leje cały dzień, oby tulko jutro zrobiło się cieplej i bez deszczu
Wiolu to kłódka na portfel i konto, trawnik zostanie na swoim miejscu
beatrix+ ja mam ogród innego pokroju, krzewy też są, ale jestem zbieraczem i inaczej już u mnie nie będzie
kózka wiedziała co dobre i dlatego obżarła pędy, jej się też coś z ogrodu należy jako członkowi rodziny
Marysiu ja Ci życzę aby powstał piękny ogród w stylu angielskim, masz dużo roślin i duży potencjał, wierzę w Ciebie bardzo bo wiesz że nasze ogrody nas odmładzają przynajmniej w dzień jak w nich pracujemy. Na razie nigdzie się nie wybieram, ogród nie posprzątany jeszcze po zimie i dwie imprezy mi się szykują, jak odpoczne po nich to będę planować
te 60 kwiatuszków zakwitnie lada moment bo moje 60 to jeszcze trzeba trochę poczekać
Jadziu nier znam tych odmian, o których piszesz mnie bardzo podobają się pojedyncze i jeśli tylko wszystko pójdzie po mojej myśli to może jesienią pokuszę się o zakup

Wiolu to kłódka na portfel i konto, trawnik zostanie na swoim miejscu

beatrix+ ja mam ogród innego pokroju, krzewy też są, ale jestem zbieraczem i inaczej już u mnie nie będzie

Marysiu ja Ci życzę aby powstał piękny ogród w stylu angielskim, masz dużo roślin i duży potencjał, wierzę w Ciebie bardzo bo wiesz że nasze ogrody nas odmładzają przynajmniej w dzień jak w nich pracujemy. Na razie nigdzie się nie wybieram, ogród nie posprzątany jeszcze po zimie i dwie imprezy mi się szykują, jak odpoczne po nich to będę planować

Jadziu nier znam tych odmian, o których piszesz mnie bardzo podobają się pojedyncze i jeśli tylko wszystko pójdzie po mojej myśli to może jesienią pokuszę się o zakup

Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wszystkie piwonie kupione w zeszłym roku od M. Podstolca mają przynajmniej po jednym pączku
Tak długo zastanawiałam się nad drzewiastą, że mi wykupili
Może jesienią taką kupię i już posadzę, żeby zdążyła zawiązać jakieś pąki na którąś z moich rocznic 

- Ela SZ
- 200p
- Od: 12 sie 2011, o 13:57
Marysiu i co tu dużo mówić,masz rękę do kwiatów!Gratuluję!
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Marysiu święte słowa.
Trochę trwało zanim doszłam do tego wniosku, ale lepiej póżno niż wcale....
Świetne ujęcie kopytnika.

Trochę trwało zanim doszłam do tego wniosku, ale lepiej póżno niż wcale....

Świetne ujęcie kopytnika.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- mar33
Ewo majowa też się zastanawiałam nad drzewiastymi kiedyś ale jak kupowałam swoją białą i miała rozwiniy pąk i ten zapach, mimo ceny zdecydowałam się od razu i nie żałuję
Elu Sz ja wiem czy mam rękę do kwiatów, ja do nich mówię jak do dzieci a one się odwdzięczają, też mam porażki, ale to jest ogród i trzeba się liczyć ze stratami
Grażynko dobrze, że zrobiłam zdjęcie dzień wcze

Elu Sz ja wiem czy mam rękę do kwiatów, ja do nich mówię jak do dzieci a one się odwdzięczają, też mam porażki, ale to jest ogród i trzeba się liczyć ze stratami

Grażynko dobrze, że zrobiłam zdjęcie dzień wcze
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- mar33
Ewo majowa też się zastanawiałam nad drzewiastymi kiedyś ale jak kupowałam swoją białą i miała rozwiniy pąk i ten zapach, mimo ceny zdecydowałam się od razu i nie żałuję
Grażynko dobrze, że zrobiłam zdjęcie dzień wcześniej, bo następnego poranka zostało wspomnienie, ślimak zeżarł
sama byłam zdziwiona kwiatkiem tego kopytnika bo on naprawdę jest duży w stosunku do naszego zwyczajnego
Iwonko staram się aby zaspokoić swoje chciejstwa i podzielić się z wami na forum
Teraz zapraszam na przegląd epimediów, nie wszystkie mają nazwy ale tak je kupowałam
pozostałe niestety w tym roku nie zakwitną

Grażynko dobrze, że zrobiłam zdjęcie dzień wcześniej, bo następnego poranka zostało wspomnienie, ślimak zeżarł

Iwonko staram się aby zaspokoić swoje chciejstwa i podzielić się z wami na forum

Teraz zapraszam na przegląd epimediów, nie wszystkie mają nazwy ale tak je kupowałam

pozostałe niestety w tym roku nie zakwitną

Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Marysiu U mnie jednak epimedium nie zakwitnie,ale nic straconego nacieszyłam oczka Twoimi 

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Nawet nie wiedziałam, że epimedium jest w kilku kolorach ja mam w żółtym
ale te kępy pięknie wyglądają