Alunia-

Ja też jestem ciekawa,czy obie mamy rację co do nn,czy ktoś wyprowadzi nas z błędu
Ach,dzieci w szkole.A ja zamiast sie brać za robote to siedzę przy kompie i oglądam u Was kochane ,Wasze cudeńka.A miałam rewolucje w szafkach robić.Zimowe przenieść na półki wyżej a wyjąć letnie.Bo młodzież zaczyna mi sie dobierać do półek z letnimia one są wysoko w szafiei wszystko skopane.Ale powiem Wam szczerze ,że mi się nie chce.A jak sie usiadzie przy tych zielonych pieknościach i się do każdej zaglądnie na parapety,to czas leci że ho,ho.
Trochę się pochwale
Moja H multiflora od Pati chyba ma się dobrze bo coś maleńkiego pokazuje

PS-nie patrzcie na ten podstawekobok hoji,bo jest ochydny.Ale tak mi się robi bo podlewam biohumusem.I po nim taki osad
I pokaże Wam jedno z moich kwiatowych chciejstw,już skreślone z listy.Bo mam ja już u siebie.To zielistka bonnie,od Agi.W środku malutkie listeczki,które wypuściła po wsadzeniu.Więc chyba z nia wszystko ok

Epi...również od Pati wypuścił już parę nowych liści
A teraz już nie tak wesoło
Mój fikus kupiony 2 mies temu w B...Już go wcześniej pokazywałam

Teraz obciełam mu 2 od ziemi liście.Bo dzieje się coś takiego
Na razie na innych tego nie ma.Oby z pozostałymi liśćmi tak się nie zrobiło

I jeszcze zrobiłam taką rzecz.Od camdri odciełam jedną bulwe,bo rosła dosłownie na boku.Jej liście opierały się o brzeg doniczki.Pomimo że ta w doniczce była ładna ,zielona,ta cały czas żółta,zwiędła.Więc ją wziełam do osobnej doniczki.Wygląda marnie,wiem.Ale te jej żółte liście były już w poprzedniej doniczce.Na pewno przesadzenie nie pogorszyło jej wyglądu,więc myślę,że może będzie z nią dobrze