Ogródek Bogusi (bogusia177) -/ cz. 2-2008r./
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Liliowce
Bogusiu ,może byś znalazła chwilkę czasu i wpadła do mnie to nie ma daleko, taki mały spacerek, zobaczyłabyś moje liliowce na żywo może mam taki jaki byś chciała mieć z chęcią się z Tobą podzielę, nie których mam kilka sztuk, mam dla Ciebie jeszcze jedną roślinę czeka wsadzona w doniczce na nasze spodkanie, zapraszam bardzo,Halina
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Witam drogie Panie "fanatyczki kwiatków " (jak moja mama)- tu Edyta córka Bogusi ta co jest skazano na jeżdżenie po sklepach ogrodniczych, wystawach, i takich tam...( oczywiście tata nic nie wie) informuje, że mama ma awarię netu :twisted:Zapowiada się spokój -czyli brak relacji kto gdzie jej napisał, choć obawiam się,że będzie często moim gościem( wezmę jej 3 złote za godzinę) po tygodniu jej się odechce- tym bardziej jak przeliczę ile straci za to lili!!
informacja od mamy:powiedziała że się przyklei kropelkom do stołka i nie zlezie z moigo kompa

informacja od mamy:powiedziała że się przyklei kropelkom do stołka i nie zlezie z moigo kompa

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22

O matko.... Bogusia, jak Ty bez nas wytrzymiesz ?
Myślę że to na krótko ta awaria i jutro już będzie ok.
Edytko, musisz wytrzymać troszkę, mnie jak się popsuło to też chodziłam do córki i wytrzymywała moje odwiedziny.
Ty pewnie też przetrzymasz.

I nie broń kobiecie dostępu do świata. (szczególnie do nas )
Bogusia, trzymam kciuki !!!
- bogusia177
Edytko, musisz wytrzymać troszkę, mnie jak się popsuło to też chodziłam do córki i wytrzymywała moje odwiedziny.
kto powiedział,że to będą wizyty ja to widzę jako nalot!!! bo właśnie wróciłam z roboty a ona już nade mną wisi, ale oki pozwolę bo by mi tego nie wybaczyła- komp dali zepsuty mama idzie plewić pozdrawiam Edyta dobrego sereca

kto powiedział,że to będą wizyty ja to widzę jako nalot!!! bo właśnie wróciłam z roboty a ona już nade mną wisi, ale oki pozwolę bo by mi tego nie wybaczyła- komp dali zepsuty mama idzie plewić pozdrawiam Edyta dobrego sereca

- bogusia177
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pozdrowienia dla Ciebie Edytko i Mamy.
Niech za dużo nie kopie i nie plewi - lepiej niech narobi fajnych zdjęć i odpocznie na leżaczku.
Potem nadrobi a my będziemy mieli powiększone "tyły".
/więcej do nadrabiania /.

Niech za dużo nie kopie i nie plewi - lepiej niech narobi fajnych zdjęć i odpocznie na leżaczku.
Potem nadrobi a my będziemy mieli powiększone "tyły".

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No, taką córkę mieć, to ci dopiero!!! Własną matkę chce zlicytować za chwilkę (?) przyjemności
Poczekaj no ty, dziecko wyrośnięte, zaraz będziesz miała własne dzieci i zobaczysz jak to jest
Zemsta nadchodzi!!!

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Wszystko jedno jak się to nazywa - wizyta czy nalot, ale własnej matce tego nie zrobisz ;:78bogusia177 pisze: kto powiedział,że to będą wizyty ja to widzę jako nalot!!! bo właśnie wróciłam z roboty a ona już nade mną wisi, ale oki pozwolę bo by mi tego nie wybaczyła- komp dali zepsuty mama idzie plewić pozdrawiam Edyta dobrego sereca![]()

Wiesz jak ona kocha to forum

A po drugie, jak jesteś choć troszkę podobna do mamy, to masz dobre serce i wiem że jej pozwolisz na takie naloty. ;:25
- bogusia177