Czasu mało na FO;Właśnie wróciłam z weekendu z Krakowa,wiosna wszędzie cuuudnaaa
ewa w;MARYNA ; Gosiu; Helen Wiosną w wielu naszych ogrodach zaczynają kwitnąć tak dużo pięknych roślinek,jakby wynagradza nam czekanie po tej długiej zimie.Tulipanki bardzo lubię

A hosty wiosnenne też ,bo maja inne ubarwienie,nasycenie koloru liści, niż latem
Renata;promyk-Sylwio ja tez tak myślę,że ten żabuś przyszedł poogladać moje kwiatuchy

A ręki nie mam zamiaru go brać,brrr
Karolina magnolka jezszcze kwinie,i ma paki,taka etapowa jakaś
ewarb; any57 witaj,lepiej pózno niż wcale

Zurawki kocham,bo zachwycają oczy przez cały rok,rajska jabłoń też

A hostusie dopiero się rokreciły i bąda czarować
Iwonko;Gosia123A bardzo lubię kitnace dzrewa ,tak bajkowo wówczas wyglądają
[Sylwio żadnej specjanej troski do magnolki nie stosuję,po prostu,rośnie i już
IWONA1311 kwiaty owszem cuudne,cieszą nas,Ale gdzie Ty piwonie u mnie zobaczyłaś,jeszcze owej nie kokazywałam
pomidorzanka-Gosiu;becia123; pratellina-Gosiu To prawda ,wszystko nas zachwyca,cieszy,,,a jeziorko pokaże ,,,jeszcze trochę ,
Marysiu ja też co roku dokupiję tulipanki,bo mi nornoce podkradają

Ale je tak lubię,że ciągle kupuję,a mgnolka cieszy oczy moje już drugi rok, i dopiero
karolWitaj.Ja już kupowałam w pprzednich latch u Mariusza-szczytnica,zawsze wszystko było ok,W tym roku,coś mi poplatała, nie dała wszystkiego co zamawiałam ,a wsadził inne roślinki,trochę jestem zła,bo akurat jeżówki marmolade nie mam

Oj,nawał apray ma i pomylił ,ale tak nie powinno być ,to moje amówienia,i moje pieniądze
Maruś tak,caraz,piękniej i chwila z kawusią przyjemnie smakuję gdy jest tak koloowo,właśnie po obiadku pojadę na działeczkę
Margo2-Gosiu hosty rosną jak na drożdząch,i szybko nadrobiły spóznienie i zachwycaja nas
"W Kwiatach"
Najwspanialsze piękno Świata
Podarował nam Bóg w kwiatach.
Kwiat nam zawsze towarzyszy
od krzyku narodzin,aż do śmierci ciszy
Kochajmy więc kwiaty i cieszmy się nimi
Od pierwszego dnia wiosny
do ostatniego dnia zimy
Niech na każdym stole bukiet kwiatów stoi
Kształtem,barwą,wonią chore serce koi.
/ Basia Turajczyk /

I bratkowe porteciki;Nazdonliejszy malarz nie namalowałby tak cudnych kwiatów,tyle kolorów,odcieni,,,precyzyjna robótka Pana Boga;

MIŁEGO DNIA KOCHANI!
SERDECZNIE POZDRAWIAM!