Nasze Ranczo

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Nasze Ranczo

Post »

Rób Aniu rób chętnie wpadniemy skosztowac ;:224 :heja
Awatar użytkownika
nyna76
1000p
1000p
Od: 24 sty 2013, o 21:01

Post »

super, bo jatak już mam, że jak się uprę najakiś smak, to męczę do znudzenia.... jjakiś czas temu,co tydzieńmiałam szarlotkę.... czas przerzucić się nainne sezonowe smaki... buziaki
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 20:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit czy zalapałam sie jeszcze na kawałek ciacha z rabarbarem? :D Ja tez tak mam Aniu że czasami pieke to samo ciacho przez kilka tygodni...zwykle jest to sernik,ale u mnie jakie ciacho by nie było...to szybko znika z blachy(zwłaszcza jak sie syn dosiądzie:))A teraz pora na ciacha z sezonowymi owocami wiec tez musze coś upiec z rabarbarem :;230 .Kasiu a Twoje ciacho to już pewnie znikło? :D
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak Agatko dzis zniknęło ;:145 ale co tam mąka , jajka , rabarbar, kefir itp jest jutro zakręce następne :heja
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Same łakomczuchy ,ale domowe ciasto każdy lubi :heja
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

W koncu Kasiu po to pieczemy ciacha,zeby zniknęlo,a nie żeby zostalo :;230 :D ja lubie piec i miec zawsze cos do kawy :D a i zawsze ktoś zajdzie to tez sie cieszę,jak coś jeszcze jest dla gości :;230 masz rację Ewo każdy lubi domowe ciacha ;:108
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
maryla-56_56
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 kwie 2009, o 19:18

Post »

Ładnie wyglądają tulipany w kupce.
Moje żółto czerwone rozlazły się. :D Muszę je pozbierać.
Agatko co tak mało zdjęć z działeczki. ;:196 :wit
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Marylko trzeba będzie je pozbierac :;230 ,a co do zdjęc to u mnie ostatnimi dniami :D leje ciagle i pare dni mnie teraz na dzialeczce nie było....ale jak tylko zaświeci ;:3 słóńce to gonię i fotki porobię ;:177
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:303 Agatko ;:303 Agatko co tam u Ciebie słychać? Jak działeczka , mąż , dzieci ? :wink:
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Witaj Kasiu!!!!!!!!! :wit Dzialeczka myslę ok :D (zaraz jadę dogladnąc)..mąz tez myslę ze ok. :;230 ..(będzie popołudniu :D ),córcia też zadowolona poszla do p-la :D .A jak u Ciebie? :wit

-- 15 maja 2013, o 10:38 --

A syn mniej zadowolony..niż siostra poszedł do szkoły :;230
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ach zapomniałam spytać o syna ;:124 ;:223 (zapomniałam , że go masz ;:223 ;:306 ). Ja na swojej działce byłam wczoraj wpadłam jak po "ogień" dostałam od mamy (tzn wykopała mi z własnej działki) anemonki, kosaćce i prymulke która b.ładnie kwitnie. Posadziłam , podlałam i do domu do gareczków :roll: . Dzis jade ze starszą córką do ortopedy (wizyta kontrolna), w piątek z młodszą do dentysty ( znowu będę miała cyrk ;:224 ;:223 )Pozdrawiam i dużo ;:3 ;:3 ;:3 bo u mnie dzis go sporo :)
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 17:25

Post »

Agato ;:7
Weszłam sobie żeby zajrzeć kto tu nowy zawitał na forum :)
Widzę że dopiero zaczynasz ale nie przejmuj się, według mnie początki są najfajniejsze bo wszystko można rozplanować.
Mamy te same gusta, bo pisałaś o rabatka,skalniaczku i chyba altance?? Hehe świetny pomysł,trzeba go tylko zrealizować.

Wejdź na mój watek i zobacz że wspólnymi siłami wszystko jest możliwe :) Serdecznie zapraszam, gdybyś miała jakieś zapytania np odnośnie skalniaka to chętnie doradzę :D pozdrawiam serdecznie Sara ....a i jeszcze tu wracam,a co :D
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Witaj Kasiu!!!! :wit jak to zapomnialas zapytac o syna? :D Wlasnie Ty zapytałas...o "dzieci" :;230 a ja napisalam najpierw tylko o córce...a potem naprawiajac swój bład szybko dopisalam o synku :;230 ;:306 No ale jakby co to wszystko sobie napisalysmy tak jak ma byc ;:306 .A jak tam u ortodonty?Wyobraz sobie,ze ja niedawno bylam z synem ale wzięlam tez corkę przy okazji zarejestrowalam...noi okazalo sie,że na pozór dla mnie było u niej wszystko ok...a tu od ortodonty wyjechala z aparacikiem "smoczkiem".A na działeczkę tez dzisiaj tylko wpadłam i wypadlam :;230 ,posadziłam kobee zakupioną dzisiaj na targu... :( niestety bo swojej sie nie doczekalam :( )wsadziłam jeszcze kilka lilii i do domu gotowac obiad i do pracy :D Podobnie Kasiu jak Ty :D :;230 Saro dziękuję za odwiedzinki :wit i oczywiście zaraz biegnę ;:65 do Ciebie :D i jakby co to będe Cie zamęczac moimi pytaniami :;230 ,no moze nie będzie tak zle ;:306 Pozdrawiam Was cieplo !!!
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Agatko co tam u Ciebie nowego ? :D
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Agatko ja byłam u ortopedy, o-r-t-o-p-e-d-y , a nie u ortodonty :;230 :;230 :;230 ale się
dzisiaj dogadujemy ;:224 :;230 ;:306 ;:306 ;:306 jak zwał tak zwał wiadomo który do czego służy :wink: . A ile lat ma twoja córka piszesz , że chodzi do przedszkola i juz teraz aparat każą nosić kiedy nie ma stałych zębów? Pytam bo troche mnie to dziwi nie wiem nie znam sie dlatego pytam. A gdzie fotki z działki ? Doczekam się ? ;:134 :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”