nemezjo to tak jak ja kiedy tylko jestem na działce patrzę na hibiskusy czy aby cosik zielonego sie nie rozwinęło przez noc ale wiem , że sie pokaże tylko jeszcze dzień może dwa
Ja ma dwadzieścia pięć.... Kupiłam dwadzieścia okazyjnie za 100 (łącznie z przesyłką) i marzył mi się żywopłot z hibiskusów
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
U mnie widać ok 1 cm, nie przejmujcie się, wyjdą wszystkim, tylko nic nie ruszajcie, bo uszkodzicie.
W tamtym roku u mnie też już wyszedł prawie gdy go miałam wywalić
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
A u mnie się zaczęło!
17 z 25 ruszyło! I co najciekawsze ruszyły te najtańsze!
Z tych ,,nowości", które kupiłam w doniczkach nie ruszył ani jeden! A tych za 2-5 zł 17 z 20 już!
Bardzo jestem ciekawa co z tego wyrośnie!
Oj chyba za wcześnie skazałaś go na straty.Mój w zeszłym roku ruszył dopiero na koniec maja i pięknie rósł .Na razie jeszcze śpi ale ja się nie martwię