Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Grażynko gdzie się podziewasz ??
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witajcie Kochani,
Nie wiem jak Wy to ogarniacie, że jesteście cały czas aktywni na FO :lol: mi po prostu cały czas brakuje czasu ;:219 Muszę wyraźnie popracować nad organizacją zajęć... tak sobie myślę ;:224
Eluniu dziękuję za troskę, będzie następny :lol: Tulipanki też bardzo kocham ;:167
Aguniu oczywiście, że zdrowie ważniejsze ;:108 Muszę się uzbroić w cierpliwość i czekać na następną okazję :lol: Majówka była - każdy widział ;:219 ale u mnie dzisiaj piękne słoneczko ;:3 Twoje zakupy i plany powalają mnie na kolana ;:180 Po prostu cudownie jest u Ciebie ;:167 Kolacja mniam, mniam... ;:224
Moniu dziękuję za dobre słowo, tulipany faktycznie są cudowne ;:167 I jak kupiłaś migdałka?
Madziu jestem, jestem tylko ten czas tak szybko leci.... ;:196 Co u Ciebie?
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2011, o 12:20

Post »

Witaj Grażynko :wit zaglądam do Ciebie i o wile radośniej mi się zrobiło bo u mnie tez ogromny brak czasu!
Nie wiem jak inny wyrabiają się ze wszystkim i mają sporo czasu na forum ...mam nadzieję że to opóźniona wiosna tak teraz pędzi i nadrabia a my chcemy jej dorównać kroku :wink:
Pozdrawiam.
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Kasiu to dobrze, że nie jestem sama ;:196 Ale mam nadzieję, ze z czasem będzie tylko lepiej ;:333
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

A myślałam ,że tylko ja nie wyrabiam na zakrętach ale widzę ,że większej ilości osób ciężko być na bieżąco z FO.

pozdrawiam ciepło :wit
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Grażynko a to praca tak cię pochłania czy może po pracy już znikasz w ogrodzie? U mnie w porządku. Mam zły humor ale tak już będzie od poniedziałku do piątku (lub soboty) myślę ze gdzieś minimum do końca sierpnia :)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aniu, Madziu jejku to jest nas więcęj??? To dobrze, od razu mi lżej na duszy ;:162
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Grażynko, miło, że zajrzałaś do mnie, mimo swojego ciągłego braku czasu. U mnie też z tym krucho, ale w pracy mogę trochę na fo posiedzieć i tu mam wielkie szczęście
Awatar użytkownika
jacekopole71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2012, o 17:28

Post »

Grażynko,odwiedziłem Twój wątek i tym samym dziękuję za buziaka :wink: Zdjęcia z lodzikiem przepiękne.Szczególnie to zdjęcie z oblodzonymi gałązkami wierzby...SUPER :wit
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie piątkowo:)
Stan pogodowy - przepiękny ;:170 Tylko szkoda, że nie można spokojnie spędzić tego czasu na ogrodzie bo plaga komarów ;:oj Wszystko cudownie zielone ;:167 i trwa miesiąc który uważam za najpiękniejszy w ogrodzie ;:167 Aco u Was?
Marzenko kochana staram się być u wszystkich na bieżąco, co prawda nie wszędzie się zatrzymuję aby zostawić swój ślad, ale duchem jestem codziennie u Ciebie ;:196 Jak się czujesz? Na pewno jesteś zapracowana ;:224
Jacku nie ma za co ;:196 Cieszę się, że zdjęcia Ci sie podobają ale ...dobrze, że mamy tą zime za sobą ;:333 Miłego dnia :wit
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Cześć Grażynko ;:196
Troche mnie u ciebie nie było :oops: Przykro mi z powodu maratonu, na pewno się długo do niego przygotowywałaś a wyszło takie coś ;:168
U mnie też cudna pogoda :tan Wczoraj mojego M jakieś muszki pogryzły, skarżył się, że go boli i noga mu spuchła .
Miłego piątku!
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witaj Reniu ;:196 Już mi smutek w związku z tym wydarzeniem minął, ale miałam totalnego doła, bo takie przygotowani to bardzo ciężka praca a tu ciach... ale było minęło i nie wracam do tego - będzie następny ;:168 U Ciebie muszki a u mnie komary, normalnie wyjśc się nie da na ogród bo wszędzie siedzą w krzakach ;:202 Ale mam nadzieję, że to tylko chwilowe... ;:219 Buziolki ;:196
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Oj komarami i muszkami straszycie ;:oj u mnie na razie (odpukać) spokój ale po tych wczorajczych opadach to całkiem możliwe że zaraz pojawią się jakieś latające paskudztwa ;:223
Migdałka nie kupiłam ale już mam namierzonego i jeszcze w oko wpadł mi klon drummondi - te cudne listeczki ;:167 jak już będę miała sprecyzowane co i jak i gdzie to na pewno kupię ;:333
Miłego dnia Grażynko ;:196
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Moniu dziękuję ;:196 Idę pooglądać co to za klonik :lol:
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Grażynko, czytam, że musiałaś zrezygnować z maratonu. Będzie jeszcze ku temu okazja ;:108 U jednych muszki, u innych komary, a u mnie plaga rośliniarek (nie mogłam długo zidentyfikować, co to jest, ale przetrzepałam net do góry nogami i wreszcie się udało). Dla ludzi niegroźne, dla roślin już niestety tak... Życzę słonecznego i spokojnego dnia :wit
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”