iwona0042 pisze:Tereniu, trawka w kamykach to super pomysł, a jeśli chodzi o wysyłkę to chyba nic nie obiecałaś, ale przyznaj beż bicia, białe kwiatki to barwinek?, szukam roślinek do zakrycia, zarośnięcia skarpy
Iwonko To białe to barwinek a cofnij się i zobacz jak wygląda skarpa z niebieskiego barwinka - tego mam dużo , mogę Ci multum wysłać , bo białego to nieduża kępka ale on się szybko rozrasta .
Iwonko nawet się nie obejrzysz i już się zazieleni Przecież Ty masz tyle piękności i tyle jeszcze nasiałaś i nakupiłaś ze chyba Ci się wszystko nie zmieści tam
Nie wiem kiedy dokładnie Ci wyśle bo nie mogę się obrobić , miałam też Uli wysłać paczkę to może razem , za jednym zamachem . Jak coś Ci się jeszcze spodoba to pisz zanim spakuje Może w czwartek albo już po niedzieli .
Tereniu ale twoja ciężka praca przy wsadzaniu kwiatów została nagrodzona przez naturę pięknie kolorowo u Ciebie a kwiaty wyglądają jakby nic sobie nie robiły z takich warunków w jakich rosną. A co jeszcze będziesz sadziła?
"Młodość uśmiecha się bez powodu"
Pozdrawiam Ania Ogród Ani
Aniu Witam i dziękuję
Jeszcze mam mieczyki nie posadzone , hortensje , kloniki , szczawiki i wiele innych zdoniczkowane i czekają na siły i odpowiednią pogodę , dzisiaj za bardzo grzało żeby cokolwiek robić
Ale kolorowo u Ciebie.
Ciekawe jak bedzie wyglądała rabata z trawami, kiedy się rozrosna.
Ja ostatnio zakochałam się w nich.
Nie wiem, czy pisałaś, czy przetrwała Ci pampasówka