DANUSIU może to się dobrze skończy jestem jak na razie dobrej myśli i oby tak pozostało .
JONATANKO dzisiaj znów inne robale znalazłam popatrz jakie Tego jeszcze nie zdążyłam zidentyfikować a tego drugiego chyba dobrze rozpoznałam

A takich obrazków dzisiaj oglądałam mnóstwoooooooo

EWCIU masz rację ,ze forum to skarbnica wiedzy bezchemicznej -bezinwazyjnej.Na pewno meszki Cię tak dopadły bo to choć malutkie ,ale zajadliwe
TADAMMMMMMM NUMBER 1

GRAŻYNKO na razie jestem dobrej myśli ,bo jestem po wstępnej rozmowie z właścicielem tego terenu
DORCIA ano sie dzieje ,bo to przecież familokowy ogródek jak sama nazwa wskazuje a czasy się zmieniają

Prędzej czy póżniej musiało to nastąpić .Będę na wystawie chyba w sobotę sie wybieramy
MAŁGOSIU to azalia japońska niziutka .Mam ją juz 3 sezon
MARYSIU jak mi wykopali dziury to teraz muszą je zasypać ,żebym mogła wreszcie posadzić róże i nie tylko ,bo wszystko czeka w donicach
SYLWUŚ wzajemnie a dzień był udany z każdej strony .

Zakwitły także takie piękne iryski inie wiem czy to nie sa te same co u Marysi [mar33]
BEATKO teraz tylko potrzeba czasu i wytrwałości .Mam nadzieję ,ze sprawa sie wyjaśni
TOSIA dzisiaj już lepiej się czuję ,ale rano byłam jak nieprzytomna po nieprzespanej nocy .Dobrze trzymałaś te kciuki
JAGÓDKO jednego puszczę samopas niech sie płoży między różami a ten sam sie rozciąga na siatce więc niech sie rozwija i zarasta siatkę .Za chwilę zakwitnie Omoshiro i Kakio też ma pąk .Jestem ciekawa efektu .Pontyjskich nie mam ,ale kto wie ???
STASIU u mnie robali mnóstwo od wyboru do koloru mszyce też ale ważne ,że biedronki sie mnożą i to jak .Przyznam sie ,że je dzisiaj podapatrywałam jak to robią

Cecile zakwitnie także paroma kwiatkami póżnym latem to samo Pamelka
JADZIU wpadaj jak najczęściej postaram sie nie zawieść