Witajcie dziewczynki
Ewuniu dziękuję , cześć z biedronki a częśc zamówiona była przez internet.
Iwonko taka pora roku i wszedzie tulipany, uwielbiam je. Ostatnio zastanawiałam się czy są jakieś znanze mi kwiaty za któreymi nie przepadam i nie znalazłam.
Jonatanko wszystkie tulipany lubię i do każdego podchodze z takim samym sercem.
Sylwuś witam moją imienniczkę i zapraszam cześciej

Nie pamiętam nazw ale dzisiaj zakwitł mi kolejny nowy nabytek ale jeszcze zdjecia nie zrobiłam.
Julianko słoneczko za oknem a ja w pracy i to jeszcze okna na zachód tak wiec słoneczka mało widziałam. tak sobie kojarzę ze bordowe to też zbiedronki tylko wcześniej kupione.
Milenko ja bym nie ryzykowała i rozcieńczyła. Główki czosnku mam , wode też a nie mam kiedy zrobić.

Dziękuję słoneczko sie przyda bo nie mozemy wejść w pole i posadzić ziemniaków oraz posiać przenicy.
Renatko majówka deszczowa ale sobota lepsza a niedziela to już 2 razy lepiej.

Dziękuję Codziennie rano chodze i patrze jak kwitną czy nic im sie nie stało, czy cos nowego zakwitło.
Madziu z korą i tujami dałam spokój bo dużo pieniążków trzeba, musza poczekać. może jak się uda to po troszeczku będziemy korować wokół nicjh ale dopiero późnym latem.
Wczoraj posadziłam parę roślinek , które jeszcze miałam w doniczkach przesadziłam iglaki. Miałam miłe spotkanie

i dzien zleciał a dzisiaj do pracy to nie chciało mi sie wstawać.
Joasiu jak zdrówko, już lepiej sie czujesz? Może to sie zmieni i zdecydujesz sie podaszić kilka tulipanów u babci.
Andreo to jest czas tulipanów, lubię wszystkie bez wyjątku, czy botaniczne , czy normale czy jeszcze inne wszystkie kocham i cieszę się że zdecydowałaś się na ich posadzenie.
Jadziu mama dziękuje i również przesyła pozdrawienia. Dziękuję. Szkoda że krótko kwitną ale trzeba się nimi cieszyc teraz i zachować piękny obraz na długie dni zimowe.
Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę a jutro