Dzięki Marylka:) Kochana jesteś..ale ja teraz jak wracam z pracy ..zmęczona jestem i powiem Ci szczerze że nie mam już ani siły ani ochoty do pracy w ogrodzie..):Postanowiłam to zmienić..i dałam wypowiedzenie..więc od czerwca wracam na łono natury:)
Pospacerowałam sobie po Twoim cudownym wiosennym zakątku.kolorowo i pięknie masz.. ...nabrałam energii której mi tak ostatnio brak..i muszę jeszcze jakoś dotrwać do końca maja..;)Pogoda paskudna nie napawa optymizmem ale jakoś trzeba to wszystko ogarnąć..i będzie dobrze.
Pozdrawiam,..
Witam po długiej przerwie i też tylko na moment...
A w ogrodzie życie toczy się własnym rytmem,chwasty się zadomowiły na całego i trochę czasu musiałam poświęcić na zrobieniu porządku na rabatach i doprowadzeniu całego ogrodu do normalnego stanu i po tygodniu harówki stwierdzam że nie jest najgorzej zresztą zobaczcie sami...
-- N 05 sie 2012 20:24 --
Witaj Fragola..tak to nowy niby skalniak,zrobiony na miejscu wrzosowiska które po zimie poszło w zapomnienie... (bystre oko)
Nie najgorzej??? Marylko cudnie jest!
Twoj ogród jest dla mnie ideałem. Nie ma wystylizowanych rabat, raczej naturalne nasadzenia, takie niewymuszone. Do tego duże drzewa, ciekawe akcenty. Wspaniale.
Nowy skalniak doskonale wygląda
Witaj Marylu
Po Twoim wpisie u mnie przybiegłam do Ciebie czym prędzej...... miałam nadzieję na jakieś nowe fotki....a tu pustka...... ja bardzo proszę.... reaktywuj swój wątek i pokaż nam co nowego w Twoim pięknym ogrodzie
Witam...dzięki dziewczyny za wpisy... reaktywować wątek to nie takie proste,mię ciągle nie ma,jestem tylko z doskoku,wchodzę by zobaczyć w pośpiechu co u Was w ogrodach się dzieje,jakie zmiany itd.może przyjdzie taki czas ze zabawie na dłużej...
Wstawię kilka ogólnych zdjęć i kwitnącą magnolię a na koniec kwiaty paulowni niestety nie mojej tylko u mojej mamy...
Marylko kochana, bardzo ci dziękujęmy za tak sporą dawkę zdjęć ze wspaniałego ogrodu. Niesamowicie u ciebie wypiękniało. Przepięknie urządzone masz zakątki i widać, że włożyłaś w to mnóstwo pracy. Każdy kamyczek został ułożony z namysłem i troską. Szkoda, że bywasz tak rzadko, bo częściej byśmy mogli sycić oczy takimi widokami.
Dziękuję za twoje dzisiejsze odwiedziny w moim wątku , liczę, że znajdziesz więcej czasu dla nas tutaj.
To jeden z tych ogrodów po obejrzeniu którego można się rozchorować.Piękny.Nie ukrywam że przyszłam tu w poszukiwaniu oczka wodnego a znalazłam tez beczułkę.Moje pytanie -gdzie taką nabyłaś?Ona będzie malowana czy ma pozostać taka retro?
Marylko, jakże miło widzieć Cię znowu. Powrót wiosny i mam nadzieję, że również Twój stały powrót na forumowe łono. Bardzo bym tego chciała. Pozdrawiam serdecznie.