Nasze Ranczo

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 20:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze Ranczo

Post »

Dorciu zgadzam sie z Tobą w pelni,ze takie majówkowe wolne trzeba w pelni wykorzystac...Jestem za- tylko jak leje 2 dni...to gdzie ja moge sie z dziecmi w góry wybierac? ;:185 Plany były...nie powiem,bo mialam wyciągnąc moja 4-letnia córcię na Slęże...ale że lało to nici z planow,bo samochodem na góre :;230 ,to zadna przyjemnośc..wiec trzeba było jakieś zastępstwo dostosowane do pogody wymyślic... :D Ilonko to tylko Ci pozazdrościc spedzenia tej majówki i na sloneczku i nad jeziorkiem ;:224 ..Tez tak lubię :D A tak w ogóle to zaintrygowalas mnie tym miejscem,bo zerknęlam w necie a tam widze fajne miejsce.Jeziorko i agro i ośrodki..i to nie tak daleko odemnie!!!! :D moze uda mi sie kiedys moja rodzinkę wyciągnąc....na majóweczkę.. :wink: .. :wink:
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To sobie Agatko pooglądalaś pięknych miejsc ,a potem będziesz miała co wspominać ,a my przy okazji też zwiedziłyśmy . ;:138
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Witaj Ewo :wit ,tak masz rację nacieszylam oko :D ,a Ty gdzie bywalas na weekendzie i co zwiedzałaś?Bo na pewno tez milutko spędzilas wolny czas :D :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Agatko jedyne miejsce jakie oglądałam ,to jest mój ogród .Dwa dni miałam gości i też było fajnie ,majówka na łonie natury .Pracy w ogrodzie też mi nie zabrakło ;:108
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

No w ogrodzie jak i w domu ciągle jest cos do zrobienia :;230 .To fajną mialas majóweczkę..Ja żeby nie lalo u mnie przez pierwsze dwa dni na weekendzie to też bym sobie siedziala na działeczce ..bo jak jest pogoda to pierwsza myśl jaka przychodzi to dzialka..a dziś u mnie znowu pada...
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Witam Was Koleżanki dzisiaj moimi skromnymi tulipankami..Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Obrazek

Uploaded with ImageShack.us :wit :wit :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36

Post »

Agatko ;:333 to chyba byłaś dzis na działce? A kiedy pokażesz jak wygląda działka wiosną?
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Niestety nie Kasiu :( jutro się wybieram...biegnę juz z rana ;:65 i mam nadzieje że troche sobie porobie i co nieco uchwycę ...A zdjęcia z ostatniej wizyty na dzialeczce...więc jeszcze nie takie stare..bo w sobotę były robione :;230 Boje sie bo u nas sucho strasznie...chmury deszczowe już trzeci dzień nadciagaja ale cos deszczu z nich nie ma...A jak u Ciebie?
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Agatko u mnie to od 3 dni bieg z przeszkodami :;230 :;230 :;230 do południa w domu , po południu przez 3 dni chodziliśmy na działkę całą rodziną w koszyku prowiant , wielkie chęci do pracy i przez te 3 dni zdążylismy wejść na działkę "rozpłaszczyć " się i zabierać nogi za pas bo burza bo deszcz ;:174 nie mamy altanki i dlatego musieliśmy sie ewakuować ;:145 i tak przez 3 dni. Wczoraj wsadziłam swojego Rhododendrona z biedronki , az sie boje co z niego wyrośnie? Dzis zostaje w domu bo znowu ma padac po południu. Wczoraj była burza i popadało nawet dosyć , dosyć . Znalazł sie chetny Pan na moja stertę cegiełek ma sobie je zabrać a w zamian ma mi zrobic skrzynie na narzędzia :D Ide do kuchni dzis robie placek z rabarbarem ;:137 . Pozdrawiam i dużo ;:3 ;:3 ;:3 życzę

Agatko mężu właśnie pojechał na działkę dzieci będa miały piaskownice ;:138 :tan ;:138 :tan
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Kasiu juz mi pachnie tym Twoim plackiem z rabarbarem :tan Pewnie juz tylko okruszki zostaly.. :D A co do piaskownicy to SUPER WIADOMOŚC!!!Teraz córeczki Tobie będą robiły babki z piasku :heja .A Ty odpoczniesz :D ,noi oczywiście Mąż ;:180 .U mnie dzisiaj troszkę popadało popołudniu..oczywiście wybieralam sie na dzialkę...ale czarne chmury mnie trochę przerażaly,wiec zostalam w domu..ale moze ze 3 razy zagrzmialo,no tyle że troszke popadało..A już tak sucho u nas było,ze masakra.A u Ciebie padalo 3 dni..to teraz moze ten front do mnie przysłalas..bo ma sie cos pogoda psuc od jutra :;230 a Ty sobie będziesz w koncu mogla popiknikowac z rodzinką na dzialeczce? :;230 :wit :D
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Niestety z piknikowania raczej nic nie będzie bo pogoda ma sie popsuć na weekend , a i mężu wyjezdża do pracy bo stwierdził , że jak jest w domu to przynosi nam pecha z wypadem na działke bo wtedy pada ;:224, a co do ciasta z rabarbarem to wpadnij jeszcze jest pół blaszki ;:40
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

CzyżbyKasiu Twoj mąz pracował w takim zawodzie jak mój? :;230 :;230 :;230 ;:306 Mój wczoraj wrócił..A co do ciacha to gonię już do Ciebie ;:65 ;:65 ;:65 na to pyszne ciacho!!!A i piknik zrobimy sobie same z dzieciaczkami.. :;230 :;230 :;230 ;:306
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie wiem?. On mówi , że nie jest kierowcą tira tylko kierowcą międzynarodowym ;:224
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

To tak jak moj... :;230 :;230 :;230 mój mówi,ze jest kierowcą cięzarówki na trasach międzynarodowych :;230 :;230 :;230 My to mamy jednym słowem...Przerąbane!!! ;:108 ;:108 ;:108
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
nyna76
1000p
1000p
Od: 24 sty 2013, o 21:01

Post »

ejże, ja też myślałam o tarcie z rumbamberem... i mnóstwem kruszonki.....
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”