Moja skromna kolekcja

Zablokowany
Awatar użytkownika
Marta25
500p
500p
Od: 4 lis 2012, o 11:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: moja skromna kolekcja

Post »

Witaj, Actus!! :wit Wpadłam do Ciebie z wizytą :D Kolekcja cudowna, pomimo tytułu wcale nie jest skromna... ;:oj Masz w domu prawdziwe orchidarium, o jakim niejednemu się marzy!! :D Bardzo spodobał mi się Piccolo Red, Phal. Tying Shin Classic (możesz zdradzić, gdzie go kupiłaś?), Philadelphia i oczywiście "Cukiereczek". Widzę, że Twój kwitł bardzo obficie, zobaczymy jak mój się sprawi ;) Piękna kolekcja Vand i świetny pomysł z ich "domkami" - wygląda to bardzo ciekawie i estetycznie!!! Będę do Ciebie często wpadała, żeby nacieszyć się takimi widokami!! :D
Pozdrawiam,
Marta
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Hej Marta super ze wpadlas :D zapraszam czesciej :D Domki dla wand faktycznie sa super ,udalo mi sie je kupic na All ,teraz jednego mi brakuje ale niestety juz ich nie ma :( .Czekam wiec ,a nuz sie pojawia.Tying Shin Classic jest slodki ,malutki ,a ma duzo kwiatuszkow.Kupilam go u Schwertera ale widzialma tez w OG.Cukiereczek odbija mi na pedzie ,na razie ma taki malutki cycuszek :;230 .A Piccolo straszy jak pisalam wczesniej :D
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

Sama nie wiem.. Chyba jednak to przestawianie ich kąta w kąt dało się we znaki i może za długo je nie moczyłam, choć bez przesady, minęło może 10 dni.. no ale kwitnące storczyki chyba też szybciej wszystko asymilują, więc może powinnam częściej o nich pamiętać ;:131 malowanie może tez na nie wpłynęło.. pojęcia nie mam.. w Krk nie malowałam ;:224 ale tam chyba ewidentnie susza zaszkodziła bo i listki deczko opadły. No cóż.. zobaczymy.. byleby to nie postępowało ;:124 Miałam nadzieję na białym doczekać wszystkich pączków :(
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
x-f-us
Konto usunięte na prośbę.
Od: 28 wrz 2010, o 11:06

Post »

O masz, dziś mój pierwszy dzień w okularkach, bo mi jakiś astygmatyzm wykryli ;:219 i dopiero teraz w pełni widzę urok Księżniczki i Sumatrany... i tym bardziej mogę z Tobą Kasia popolemizować, na temat jakości fotek, i Twojego narzekania na nie; mniaaaam :;230

A teraz idę w forum od nowa poprzeglądać Wasze storczyki, w jakości HD :D
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

furious pisze:jakiś astygmatyzm wykryli, idę w forum od nowa poprzeglądać Wasze storczyki, w jakości HD :D
Ja też mam ale na jednym oku, więc w okularach mi się nie uśmiecha chodzić ;:131 w razie potrzeby to gorsze oko zamknę ;:306

Pozdrawiam Ania!
x-f-us
Konto usunięte na prośbę.
Od: 28 wrz 2010, o 11:06

Post »

heh Dufinka,u mnie też jedno, mi tam na codzień nic nie wadziło, problem miałem z telewizją i komputerem i nie muszę non stop nosić brylków, ale różnicę widzę jak olera i chyba się przyzwyczaję ;)
Teraz Twój UFOstorczyk bez warżki z pierwszych postów - jak żywy :;230
No ale koniec offtopikiu to nie forum okulistyczne, co nie Ania :wink: , ale serio na nowo odkrywam walory Waszych i swoich storczyków :wink:
actus
1000p
1000p

Post »

Oooooo to witam w klubie!tez mam bryle do czytania i kompa.zmienily moje zycie :;230 .a jakosc fotek mi sie poprawila Dzięki Tobie Tomus ;:196
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kurcze, moje bryle leżą w szufladzie zakurzone, ale jak tak chwalicie jakość obrazu to może i ja się z nimi przeproszę :D No racja Tomku racja, nie ma się co narażać szefostwu a Kasi też nie będziemy wątku zapaskudzać :lol: Chociaż Kasia ma dużo cierpliwości do nas ;:131

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p

Post »

Zapaskudzajcie :D .lubie was czytac kochani. :D
Awatar użytkownika
Blueberry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2013, o 22:34
Kontakt:

Post »

Witam :wit Właśnie skończyłam przeglądać Twój wątek - piękna kolekcja, jakiś czas temu pisałaś, że masz 90 storczyków, teraz to już pewnie więcej? Może i ja się kiedyś doczekam podobnej, na razie będę podglądać Twoją ;:108
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
actus
1000p
1000p

Post »

Witaj Blue :D .Milo mi ze wpadlas i zapraszam kiedy tylko zechcesz.Nie liczylam moich storczykow ale pewnie jest ich ponad 100 ,male duze,srednie i mikrusy :D .Jest co robic,ale jak widzisz pierwszy paczek ,kwiatek ,korzonek lub listek wierz mi,nie ma piekniejszego widoku.Zreszta wiesz jak jest :D .Teraz to juz pewnie na wakacje nie będę mogla wyjechac ,bo przeciez ich nie zostawie,a dotknac nikomu nie dam ;:306
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p
Od: 3 cze 2012, o 19:55

Post »

Kasia, miło Cię widzieć :wit
actus
1000p
1000p

Post »

Mnie rowniez milo Janeczko :D
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kaśka ale z Ciebie żyleta :D Niedługo będziesz musiała zmienić ten avatar bo się nie opędzisz ;:224 a żeby nie było, ze paskudzę Ci wątek to kiedy spodziewasz się kwiatuszka u Liodoro? Bo kilka dni temu wyglądał już na takiego co ma prawie skurcze ;:131 A kwiaty mają piękne, więc nie mogę się doczekać :) Ale Królowej pewnie i tak nie pobije ;:185 chyba, ze zapachem, ale to już Ty nam powiesz :D

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p

Post »

Dufin ale mnie podsumowalas :;230 :;230 :;230 .Mysle ze to fajnie wiedziec z kim sie rozmawia :D .Liodorek jeszcze z tydzien mysle ,tez nie moge sie doczekac ;:224 .Zrzucil wczesnie kilka paczkow ,teraz ma 4 paczki i nowy ped wypuszcza wiec licze ze beda kwiatki na 3 ;:138 .Mam sporo z pedami i tak czekam ,czekam az sie w koncu rusza
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”