Działka Romy wśród jezior cz. 5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Działka Romy wśród jezior cz. 5

Post »

ROMCIU....tak z doskoku między kartonami i pakunkami....i pocieszam się, że u Ciebie też troszkę tyły ogrodowe ....ale jak ruszymy to wszystko nadrobimy......przyroda nam pomoże ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Chyba na działeczkę zimno bo ja siedzę w domu i nie ma ciepełka a szkoda bo tak chętnie posiedziałoby się w ogródku ;:180 Ty z wyjazdem tak się nie śpiesz bo się pochorujecie ;:196
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witajcie moje kochane :wit Troszkę wolnego..........dla pracujących ........... pogoda nie sprzyja pracom ogródkowym ani wyjazdom na łono natury :wink: Dlatego gościmy się w rodzinnym gronie ;:138
Gosiu ,miło mi że do mnie zajrzałaś . Zapraszam serdecznie ;:173 Obrazek
Bożenko , zdążyłaś dużo zrobić przez tydzień i nacieszyć się roślinkami ;:138 Ja niestety nie mam kominka ale jak zimno grzejnik włączamy :heja Bałam się ryzykować .........dobrze że nie pojechaliśmy ;:108 Może w przyszłym roku lepiej wyjdzie powojnik ;:173 Obrazek
Mirusiu , ucałowałam od Ciebie eMa ,On Ciebie też kazał ;:196 Też mam nadzieję na kontakt z forum :wink: Nie zaryzykowaliśmy wyjazdu :roll: Obrazek
Marylko , pewnie się grzejesz na wsi .......w bloku też by się przydało ;:138 Niestety nie wyszły clematiski ...........Ty masz chociaż gazanie, Bożenka petunie a ja nic nie mam ,na drugi rok spróbujemy ;:138 Też Wam życzę dużo zdrówka ;:196 Obrazek
Krysiu ,cieszę się że znalazłaś chwilkę dla mnie w tym swoim kieracie ;:196 Ja dopiero jak pojadę to będę mogła działać ;:138 I jak zwykle jak wyprowadzę wszystko na prostą ,to będzie po lecie .............lato jest za krótkie :oops: Tak jest co roku :( Obrazek
Eluś widzisz że się nie śpieszę ;:108 Ty też dbaj o siebie ;:196 Obrazek
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Romciu dbam ,ale coś mi nie wychodzi nawet kaloryfery włączone w domu bo zimnica się zrobiła ,też myślałam o Tobie że dobrze zrobiłaś zostając w domu ;:196
Pozdrawiam, Ela
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak sobie pomyślałam że masz włączone kaloryfery ;:138
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

....u mnie też grzeją kaloryferki, zimno i deszczowo....od rana padlo do póżnego popołudnia......ROMCIU ja jednak myślę, że ze swego kieratu to długo nie wyjdę więc jak juz mam nadmiar chodzenia w kieracie siadam i zagladam do Was.......
pozdrawiam
elakuznicom
500p
500p
Od: 13 cze 2012, o 18:52

Post »

Romeczko żeby Ci nie było żal, ja na działkę też nie pojechałam , z powodu pogody , mamy co prawda tam piec taki kominkowy ale siedzieć to można i w domu , też sadziłam
w tym roku kanny nawet nie chcę myśleć o ich przewożeniu posadzę w przydomowym bo nie sądzę żeby M się zgodził na ich przewożenie , porosły mi w donicach i też przydał by się tir
rozłożę sadzenie etapowo, bo cała reszta posadzona też w donicach sporych to pewnie krzywdy im nie robię. ;:196 no to czekamy na ciepełko :wit
pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Romciu tak brzydka pogoda trafiła się na tyle wolnych dni.. aż szkoda, miałam nadzieję, że można będzie ten czas , kiedy rodzinka razem w domku wykorzystać jakoś przyjemniej, na łonie natury..... U mnie wczoraj był ładny słoneczny dzień, a dziś znów zimnica :roll:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witam Cię Romeczko! A my dzielnie trwamy bez kaloryferów, byle do wiosny :;230 Bardziej przeszkadza mi ta wilgoć :(
Coś próbuję skubać na grządkach ale to bez sensu za mokro. A tak się ładnie zapowiadało i podobno idzie wyż ale komu tu wierzyć.
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58

Post »

:wit Romciu ;:196 Dziewczyny od jutra ma być ciepło do środy a od środy znowu ochłodzenie
ja też jeszcze przepalam w oc bo bym siedziała skurczona jak nie powiem co ;:306
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Sądzicie, że "zimni ogrodnicy" nas nie ominą? ;:oj
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Romcia
Odkroiłam kawałek Miskanta i wrzuciłam do doniczki niech się wykluwa ;:306 . Krótkopędy z żurawek też pobrane ;:108 Piszesz ze nie pojechałaś na działkę :( - to dobrze bo byś się jeszcze z Mirkiem przeziębiła. Przecież i tak byś się na raz nie zabrała ;:306

Helenko - mam nadzieje że ominą bo kobea i papryka u mnie już w gruncie ;:oj
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Ja mam tyle do sadzenia nie ma pogody czasu i sił ;:180
Pozdrawiam, Ela
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dość mam rodzinki........... nacieszyłam się.......... starczy na jakiś czas ;:138 Jutro odpoczywamy nigdzie się nie ruszymy ;:138
Krysiu ,trzeba robotę szanować .......bo za szybko się skończy ;:138
Elu , z przewożeniem to jest wielki problem ...........a z eMem jeszcze większy ;:306 Daleko masz działkę od domu :?: Ja też sadzę w donicach ;:138 Powiem Ci że jeszcze w ubiegłym roku nie przeszkadzała nam pogoda ..........w ty roku troszkę się zmieniło :wink:
Aguś ,tak mi szkoda ludzi pracujących :cry: Wszystko im pogoda popsuła .........ale co poradzisz .........siła wyższa :roll:
Marysiu , jak u Ciebie ciężka gliniasta ziemia to masz jeszcze gorzej ;:196
Stasiu ,nie pocieszyłaś mnie :cry: Myślałam że we wtorek uda się wyjechać :oops:
Helenko ,trzeba zajrzeć na długoterminowe prognozy ;:173
Ewa , wiesz że ze względu na niego nie pojechaliśmy .............trzeba o chłopa dbać ;:138 Nie dziękuję .........ale jestem bardzo zadowolona ;:306 ;:306 Ty nie masz pojęcia jak my się pakujemy z 42 calowym telewizorem i dwoma psami ;:306 ;:306 Wszystko musi się zmieścić ;:138 Czy Ty nie masz zamiaru otworzyć wątku :?:
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny zrobiło się cieplutko ;:138 Jutro raniutko jedziemy na działeczkę ..........do zobaczenia w niedzielę :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”