Widzę, że ten żywokost stał się bardzo popularny na forum.
Nie mam go jeszcze, ale mam za to zwyczajny i używam do gnojówek.
Mam też już 3 powojniki na rozkwicie, ale się cieszę.
Buziaki dla kwiatuszka z magnolia , głaskanko dla modela a dla Ciebie Aniu
Aniu, ta Twoja magnolia to tak przyzwoicie, regularnie rośnie.
Nawet kwiatuszki ma rozmieszczone regularnie.
A ten pąk na różowo to Susan ?
Moja jeszcze ma maleńkie swoje pąki.
Pozdrowienia dla uroczej Wnusi
Tosiu - dzięki za miłe słowa fajne koperkowe, ale Twoja też zakwitnie, jeszcze będziemy zazdraszczać
Aguś - mnie tez ta biała magnolia zachwyca co roku, ma taki delikatny zapach, może znajdziesz nieco miejsca to polecam
Grażynko - żywokost bardzo dekoracyjny i co najważniejsze samoobsługowy, u mnie w pakach tylko Multi Blue i kwitnie ten co teraz kupiłam w Netto "Joe".
Krysiu jestem bardzo zadowolona z tej magnolii gwiezdzistej, mam jeszcze Susan to te różowe kwiatki i Tiger róż ciemny ale ta nieco mnie rozczarowała, taka niemrawa ale ciekawa.
Dziewczynki wielkie dzięki za miłe słowa za ukochana moja wnusię no i oczywiście w imieniu Reksa - zakochanego uciekiniera, obym tylko nie płaciła za jego harce alimentów!
Słoneczko śliczne!
Psiunka słodka i jeszcze magnolie i piwonia koperkowa Super!
Ja mogę tylko pomarzyć. Młoda już do zdjęcia nie stanie , Sońci nie ma , magnolia nie kwitnie, a piwonii koperkowej jeszcze się nie dorobiłam.
Dobrze choć u Ciebie popatrzeć!
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
U mnie też dzięki Danusi koperkowa rośnie.
Na razie w doniczce, ale pójdzie do gruntu jak fajne miejsce jej znajdę.
Śliczny ten irysek na ostatniej fotce.
Aniu cudownie pokazałaś wszystkie kwitnące piekności...
mam pytanko czym opryskać róże żeby nie stracić ..obudziły mi się stare róże które w zeszłym roku zjadł ich chyba jakiś grzyb..tak bardzo chciałam bym uratować je...żeby nie padły...pytam Ciebie bo zawsze masz takie zdrowe i śliczne rózyczki ...jesteś w tym mistrzem...
Ania czy pamiętasz nazwę tej jasno różowej piwonii którą pokazywałaś w zeszłym roku. Może Gosia by ją miała, bo do tej pory kupiłam 3 i ani jedna nie jest ta jaką chciałam. Ta Twoja bardzo mi ją przypomina.