Lucy, normalnie porządeczek jak w wojsku Zazdroszczę takiej konsekwencji. Twoja działka powinna być pokazywana jako wzorcowa Lubczyk u mnie na piachu dopiero po 3 latach zaczął ładnie rosnąć a uwielbiam go w kuchni.
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda. Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV Tak, lubię koty ;)
Lucynko, witam - przeglądnęłam właśnie kilka ostatnich stron Twojego wątku - działeczka wzorowa. Chciałabym mieć "tyle" chwastów co Ty.
Zapisuję sobie wątek bo chętnie skorzystam z Twojego ogromnego doświadczenia.
I tak od razu przechodząc od słów do czynów to chciałam zapytać czy tą gazanię to już wysadzać?
A i czy Twoja szklarnia z jednej strony jest doczepiona do muru? Właśnie wymyśliłam u siebie miejsce od strony południowo - zachodniej przy domu to czy byłoby ok?
Beciu,Aniu dzięki za miłe słowa Jesteście kochane
Maliola moja szklarenka jest przyczepiona do muru od strony północnej ,ale chyba każda jest dobra Mam spory warzywnik i roboty z pieleniem,ale coś za coś nie ? Gazania moja już od kilku dni w gruncie i jest ok Dziś się napracowałam robieniem grządek pod fasolę,a jutro ją posadzę Zauważyłam,że wyłazi marchew,pietrucha i buraczki
A to kilka fotek z dzisiaj