Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

Za to wysiały się u mnie, a ja stokrotek w trawniku nie lubię ;:306. Widzisz, Keetee, jak przyroda robi nam koło pióra ;:218.
Większość z nas ze swoimi ugorami boryka się już wiele lat i tworzy je na miarę sił i środków. Nie mamy zatem jak pokazać swoich pionierskich zmagań, które już zagarnęła przeszłość. Moje żółkną w papierowych albumach ;:306.
Jasne, Pati, że najbardziej fascynujące są początki i porównania typu: przed i po.
Ale najciekawsze jest zawsze oblicze ogrodnika :!: No i jego odbicie w ogrodzie... ;:170.
Ponad to pedanci nie zawsze są najciekawszymi ludźmi ;:306. Natomiast wielość i różnorodność... to śmietanka tego tematu ;:108.

;:196 Jaga
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wlasnie poszlam sprawdzic na innym termometrze i pokazuje to samo brrrr I jak to sie z wiosny cieszyc - chyba pojde przykryje papryke agrowloknina - cale trzy sztuki :;230
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Jaguś...no patrz, masz stokrotki w trawniczku a wolałabys nie,a u mnie na odwrót ;:306 ...ja je chyba lubię od zawsze u mojej babci były i tak chyba został mi ten sentyment....wielość i różnorodność...lubię to ;:333
Pat u mnie ma być naturalistycznie...choc te róze ,(nieprzewidziana moja miłość) cos mi się wymcknęły z planu...ale może jakos je zgrabnie wplotę :wink: wiesz co ...tak walnełąbym sobie na moja starą chałupę taki niby szachulec ...och myslę jak by to było...
Julek papryczkę tez masz...a gdzie ja posadzisz :?: koło pomidorasów :?: Nosz kurka rzeczywiscie masz chłodno ;:4

Obrazek
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Papryke mam juz posadzona w takiej duzej prostokatnej kuwecie pobudowlanej ;:108 zrobilam w niej dziury, nasypalam ziemi i wsadzilam 3 papryki. Ziemi jest mniej, tak ze na razie nie wylaza poza rant, to przykrywam jeszcze na noc agro na wierzch.
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Dziewczyny kocham Was ;:4 Wasze słowa, to miód na moje serce.
Czyli teraz mogę bez skrępowania pokazać zaperzony trawnik i niedokończoną ścieżkę...robię ją dopiero trzeci sezon, więc nie nabrała jeszcze mocy urzędowej :;230
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jestem dziś wściekła na pogodę, a jak sobie przypomnę te zapowiedzi 30st podczas majówki, to rzucam gromami :evil:
Leje i jest paskudnie... co prawda 12st na termometrze, ale to nie jest temperatura z której w maju można się cieszyć. Howgh!
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Własnie,teraz dla odmiany u mnie padła bateria,chyba za długo gadałysmy.Mam smutna wiadomość ,wyszedł częściowo zakalec. ;:223
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Świetne tulipany bardzo ładny kolorek łososiowy z pomarańczką :wit
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Julek o kroi sie warzywniczek.....super ;:333 , ja mam tez kilka pomidorasów do w sadzenia papryczki i musze przesadzic truskawki , bo przyjęły mi sie sadzonki takich całosezonowych ....mniam :wink: Poza tym moja borówka w donicy, dla której wiecznie nie mam czasu ,będzie kwitła ,wiec może i tych skubniemy latem ;:224
Iwonko wez przestań....my tu przeca twoje przyjacioły nie ;:4 staram się was nie straszyć fotkami...ale jak w tytule ,to moja bajka , i ciagle powstaje ;:224
Aguś ty też sie wściekasz na pogodę....jak siostra Julek No wiem wiem ,że ciepełko lubisz...u mnie nawet nie jest zle i wiesz tak polało ,ze aż w oczach rosnie :heja
x-ag-a
---

Post »

Doris, ja lubię umiar i sprawiedliwy podział warunków atmosferycznych... u mnie stale pada :(
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko zastrzeliłaś mnie tą serduszką u mnie dużo czasu minie nim się rozwinie :;230
Tulipanki ładne , niestety przez deszcz hiacynty się kładą od ciężaru wody. Znowu leje i wyglądana całkiem zaniesione!
Zawsze musi być skrajnie :shock: Mnie też poczta wnerwia - ciekawa jestem w jakim stanie te biedaki dojdą ;:145
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Doris u mnie leje calutki dzionek że już nawet dziękuję nie odbierają ;:202 napite wszystko do granic możliwości. Teraz powinno wyjść słoneczko i wszystko ogrzać ;:3 to będziemy mieć jak w raju, zielono i bujnie ;:215
Serduszki już kwitną w najlepsze, moje też ;:138 ;:138 ;:138
x-ag-a
---

Post »

Deszczu mam dosyć i basta :evil:
Doris, wiesz kochana, że paczki nie dostałam... pewnie dopiero w poniedziałek będzie :evil:
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

aguniada pisze:Jestem dziś wściekła na pogodę, a jak sobie przypomnę te zapowiedzi 30st podczas majówki, to rzucam gromami :evil:

Aguś 30st było 10st 1-go, 10st 2-go i 3-go również 10 ;:306 ;:306 ;:306

Doroniu przepraszam ale nie mogłam wytrzymać ;:124 u Ciebie tyle rozwiniętych cebulowych a u mnie jak zaklęte w pączkach ;:223
pozdrawiam ;:304
x-ag-a
---

Post »

Bożenko, widziałam ten obrazek na demotywatorach ;-) I tak jestem wkurzona!
Zwłaszcza, że weekend się kończy, a dopiero zacznie dobra pogoda, czyli jak zwykle :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”