Hejka kochani...dzisiaj z kawusią siedziałam sobie w ogródku z rana...ale jest niesamowicie po tych deszczach ....aż mi sie nie chciało wychodzić no...ale po druga kawke wpadłam

Wszystko gna az trzeszczy...tylko jedna róza jakas gapa...a taka jestem jej ciekawa...
.Gospel, dopiero noski maleńkie pokazała......:/ Za To
Mama Mia ma pączki
Dla was na dzień miły ode mnie serduszka...cudne sa te maluszki dyndajace
Majeczka mój ogród też napity

wszystko ruszyło z kopyta ...ale tękno mi juz za słoneczkiem
Gosia ...mój ogródek to wąska kiszka...wstawie ci go z jednego końca do drugiego...ale zaczekaj niech no sie ogarnę...nie lubie jakis rozbabranych rabat pokazywać....albo mojego strupowatego domku

ślimaczka a i owszem widziałam ,mój był bardzo podobny....tylko taki naturalny...bez usmieszku
Jaga deszczu mnie niemalze bez ustanku....ale ja mam badziewiasta ziemie to sie ciesze z niegoo bardzo

Odpozywac nie odpoczywam, własnie teraz przesadzam byliny i wyrywam chwasciorki....a raczki mam zjawiskowe

Kawy....
Agus no nareszcie moge sie cieszyc wiosennymi kwiatami, tulipanki s acudne , narcyzy mnie tez zachwycają....a u ciebie i robaczka sasankowe łany ....czaaaaad

Teraz czekam na takie rózyczkowe tulipki

miłego , pada u ciebie
Helenko a wez wypnij sie na te tulipanki i otwieraj watka...zobaczysz jak przyspiesza tempo

ja chce juz u ciebie połazic

Hortensjowe krzaczory podziwiac
Tadzik mnie burza obudziła wczoraj...z pierunami i gradem...ale ja uwielbiam burze i błyskawice

wypoczywasz dzisiaj
Effciu miłego dnia na działeczce i smacznego z grillka .....pobycz sie troszke i nózki do góry

wszamałabym jakiego pstąga