katevalley - Fakt dzieci to potrafią , ja tam zmieniałam bo one kąpiel sobie urządziły 24 kwietnia a nie jak wcześniej było 24 czerwca , pomyliłam się

wiosna troszkę przystopowała jest br br zimno jak na Maj

ale trzeba przeżyć i czekać na ocieplenie ponoć w sobotę ma być ładniej , zobaczymy
Dorotko - ogóraski już w brzuszkach były przepyszne

czas na następną dostawę , jeszcze troszkę i będziemy siać swoje do gruntu oby tylko było cieplej
Renatko - Co do hortensji to nie wiem czy w zeszłym roku zmarzła , czy ją przekarmiłam sama nie wiem. W tym roku ma się dobrze miejsca jej nie zmieniałam troszkę jej poddałam nawozu specjalnego do hortensji ,ale nie za wiele bo już byłam pewna obaw.
Co do tulipanów co dnia są nowe , teraz troszkę przystopowały bo zimno , ale też tak szybko nie przekwitają chociaż jakiś plus
kogra - Fajnie że ci się podoba upiększam jak mogę

warzywnik się zazielenia to fakt dzisiaj z rana popędziłam rowerkiem na targowisko przybyło nowych flanc sałaty i pory . Skusiłam się też na pelargonie i coś jeszcze nazwy nie pamiętam ale jest ładniuteńkie
kwiaty_poli - Fajnie że ci się podoba w ogrodzie się zmienia ale i o domku nie zapominam dzisiaj przybył nowy aniołek prześliczny otworzę nowy wątek domowy

to wszystko wam pokarze

Oczywiście serdecznie zapraszam
RomciaW - dziękuję za miłe słowa , fajnie że się podobało cieszę się bardzo
Zdjęcia dodam jutro bo fotosik jak zwykle strajkuje

jeszcze może za godzinkę powalczę

może się udam Pozdrawiam