AGUSIU jestem ciekawa jak ta miniaturka przezimuje .To Biedronkowy zakup, ale miałam kiedyś takiego małego Impeditum ,ale nie przetrwał zimy 2 lata temu .No cóż zobaczymy kosztował chyba niecałe 8 złociszków
SYLWUŚ

ogrodnik powinien być cierpliwy tylko kto to pisze

Jak róża ma zielone łodygi to na pewno ruszy .Wszystko potrzebuje czasu .Na moich oczętach mam łodyżkę wygląda na zasuszoną ,ale na razie daje jej czas do namysłu ,gdyż na ścięcie zawsze jest czas .Niektóre róż dopiero się budzą u mnie też tak jest a niektóre już szaleją
BEATKO tego kupiłam w pąkach ,więc się nie dziw ,że już kwitnie .Chociaż ma niepozorne kwiatki ,ale jest ich cała masa i wygląda zjawiskowo

Jestem ciekawa jak przezimuje .Podlałam go po posadzeniu Rosahumusem tak jak wszystkie Rh i azalie a także nowo posadzone róże.Przy domowych kwiatkach zauważyłam ,że ziemia zrobiła się lepsza i nie potrzebuję ich za często podlewać, a fajnie rosną .Szczególnie Geranium nabrało wigoru i pięknych listków
TOSIA wszystko przed Tobą i na pewno zakwitnie .Wiesz ,ze wszystkie rośliny potrzebują czasu .

Jakie spotkanko nic nie wiem

ANUŚ

dzięki Tobie i Gloryjce oglądam to cudo i każdy się nim zachwyca, a szczególnie ja

Na tulipany też przyjdzie czas SPOKO
Na dworze zimnica poszłam tylko pozbierać ślimory ,które wykończyły mi tego pięknego narcyza

Leżał z podgryzioną łodyżką i kwiatkiem na wpół zeżartym

.Chyba granulki pójdą w ruch