ponieważ udało się wgrać jeszcze dwa zdjęcia to forsycje bo to ich czas , w ogrodzie są trzy i wszystkie całe w kwiatach. Odkad je mam jedynie ubiegłego roku ucierpiały.
Grażynko pelargonie co roku miałam w ogrodzie i nawet nieźle się trzymały
Jestem ciekawa, bo moje też odmładzane i chciałam posadzić parę sadzonek do gruntu ,ale wiem jak wpływa woda na ich liście . W ubiegłym roku miałam je w skrzynkach przy altance i jakoś nie narzekałam więc zobaczę co będzie z nimi w gruncie .Monisiu masz słonecznie w ogródku aż 3 forsycje
No i jest jak przewidywałem kolorowo,piękne forsycje,tulipany a od sasanek trudno oderwać mi oczy-niezwykle oryginalne.
Jednym słowem,ogród bajkowy zaczyna się stopniowo wyłaniać.
Pozdrawiam
Uprawa domowa imponująca Masz bardzo ładne szafirki, takie "tłuściutkie "
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda. Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV Tak, lubię koty ;)
Kwiatki Ja też cieszę się ,,tłuściutkimi" szafirkami.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Witajcie:) Mam chwilkę czasu ale coś się porobiło i nie mogę zgrać zdjęć do komputera więc korzystając z okazji po podglądam wasze dokonania, pozdrawiam ciepło .