Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2

Post »

Aniu pięknie wiosenne kwiatuszki u Ciebie zakwitły , a i mruczący ogrodnik też elegancko się prezentuje - uroczy kociulek ;:167
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniuuuuuu piękne zdjęcia, stokrotka szczególnie świetnie ujęta

a Fiona chyba myśli o nowych nasadzeniach, od razu to po niej widać :;230 :;230

w końcu to kobitka, więc ona też ma swoje pomysły :heja :heja
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Aniu kolorki bardzo radosne ;:3 stokrotka super ;:215
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Aniu pokazałaś kolejną porcję wiosennych kwiatków; sasanki, tulipanki i moje ukochane stokrotki.Robisz ciekawe ujęcia swoim roślinom. Często już zmęczona idę na działkę i od razu potrafię się wziąć za prace ...po której czuję się wypoczęta.To chyba wpływ powietrza i obcowania z naturą. Mnie ta praca wcale nie męczy , tylko daje dużo satysfakcji i działa jak superodstresowywacz .Miłego popołudnia.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

:wit Aniu
Śliczna kicia , a moze ona dogląda czy nic sie nie wkradło do ogrodu?
Pozdrawiam i miłego wieczoru
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06

Post »

A kotka nie ucieka z działeczki?
:wit
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

Witaj Aniu
Pogadałam sobie, pogadałam z hostami ;:303 wyobraź sobie,że jeszcze nie mają kłów na wierzchu.
Może teraz jak pojadę to się pokarzą
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Witaj Aniu hosty u mnie też maleńkie wychodzą ale są .Ciepło przyjemnie wokół aż chce się wyjść z domu podziwiać kwitnące tulipanki u Ciebie i inne wiosenne roslinki. ;:138
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

/Dorotko,Marto zgadza się Fiona asystuje mi we wszystkim,co robię na działce,ale dołków nie zakopuje . A kocimiętki nie mam ,chyba trzeba ją sobie sprawić,dla Fiony ;:306
Mariolu tulipanki zaczęły zakwitać i fajnie ,że stopniowo różne odmianki,a sasanki może już ci zakwitły, a jak później zakwitną to dłużej ich pięknym widoczkiem będziesz cieszyła oczy :wink:
Ula u mnie tez wczoraj była zimna,deszczowa niedziela,ale taki deszczyk potrzeby,zimno niekoniecznie ;:185
wiosna piękne i coraz inne oblicze będzie nam pokazywała i to jest najpiękniejsze ;:108
BogusiuWitaj,wiosna u wszystkich wybucha kolorkami,i zaglądaj kiedy tylko masz ochotę,zapraszam ;:196
Karolinko witaj w mojej krainie :wit Dziękuje za miłe słowa ;: sasanki bardzo lubię i są takie fotogeniczne :wink:
Iwonko to prawda,teraz każdy swoje wolne chwile spędza w swoich ogrodach i na działkach ,na razie pracując,ale przyjdzie i czas na odpoczynek ;:108 a po deszczu wszystko ruszy bujniejsza zielenią jeszcze bardziej a chwasty tez :twisted:
Małgosiu,Beatko;Renatko dziękuję za miłe słowa,a Fiona to unikatowy kwiatuszek ; ;:172
Agatko;Sylwio dziękuję za uznanie; Tak ,takFiona chyba kontroluję wszystkie nasadzenia, wszystko sprawdza,wszędzie chodzi za mną,i pewnie ma ona też ma swoje pomysły,dobrze,że nie mówi jakie,wystarczą mi moje ;:306 I musi wysłuchiwac mojego gadania :;230
julianna miło mi przeczytać,tak miłe słowa ;:173 Lubię rośliny i lubię fotografować,nie tylko kwiatuszki ;:108 A mnie praca czasmi zmęczy , bo chciałabym za jednym razem duużo,albo wszystko zrobić ;:7 ale także daje mi dużo satysfakcji i masz rację i działa jak superodstresowywacz ;:196
Dario Fiona nigdzie nie ucieka,polnuje sie nas jak piesek,za siatkę najwyżej wypuści się i tyle :wink:
Ewuś na pewno hostywyjdą,może spóniły sie trochę,ale nie wszystkie odmiany juz kiełkują
becia123 craz więcej roślinek nam wychodzi,rośnie rozkwita,to najpiękniejsza przecież pora roku,,,,ąz miło pospacerować i poprzebywać na łonie natury ;:173
Takie fiołeczki tez lubię;
ObrazekObrazek

Coraz bliżej do majówki,ale się cieszę tyle wolnego i tyle czasu na działeczce ;:138 i grilek i ;:136
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

anabuko1 pisze:A mnie praca czasami zmęczy , bo chciałabym za jednym razem duużo,albo wszystko zrobić
tak samo mam ! ;:173 Stale jestem podminowana bo gdzie spojrzę tam widzę ogrom pracy , której nie ogarniam ...dziwne, bo 2 tyg. temu moja działka tonęła w śniegu i wodzie.Pamiętam dokładnie bo wtedy syn sprzedawał sąsiednią działkę i byli kupcy. Buty wszyscy mieli kompletnie przemoczone... W tym roku tak mi się ułożyło ,że gros prac spoczywa na moich barkach bo M czasowo jest wyłączony ze względów zdrowotnych... :? usiłuje wprawdzie jakieś lekkie prace robić , a ja jestem przynieś, wynieś, pozamiataj... ;:173 i muszę przerywać swoją robotę , czego bardzo nie lubię, więc na działce trochę "nerwówka" ale pomału do przodu... :roll:
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Aniu, ja w czasie majówki pracuję, ogródek musi poczekać, a pracy na nim co nie miara, a po za tym chory M nic nie da zrobić po za domem ;:185
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Znam ten ból. Mój eM kiedyś miał problemy zdrowotne, ale wciaż musi się oszczędzać.Jak jesteśmy na działce to ciagle słyszę : możesz przyjść na chwilę, podaj mi to , przenieś to i tak wkoło Macieju. Długi weekend majowy cieszy mnie średnio. Ja mam całe życie weekendy, ale wbrew pozorom czasu wcale nie mam tak dużo. Aniu życzę Tobie dużo ;:3 na te wolne dni i przyjemnego wypoczynku na działce.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
Annar13
1000p
1000p
Od: 4 maja 2012, o 12:31

Post »

Pięknie i kolorowo u Ciebie :)
A Fiona cudna!
Ja już niedługo też będę miała śliczną malutką kicię ;:138
Awatar użytkownika
misiaczekm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2009, o 19:32

Post »

Ania z Dębowego Lasu otworzyła nowy wątek!!

Śliczniutka wiosna u Ciebie... i widzę dzieci będą ;:oj (lecący bocian?! :wink: ) ...

Czekam na relację zdjęciową z prac wiosennych!!
Awatar użytkownika
andrea
100p
100p
Od: 14 lut 2013, o 17:32

Post »

Gratuluję pięknych pierwiosnków ;:138
pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=63419" onclick="window.open(this.href);return false;
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”