Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
Aniu pięknie wiosenne kwiatuszki u Ciebie zakwitły , a i mruczący ogrodnik też elegancko się prezentuje - uroczy kociulek 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniuuuuuu piękne zdjęcia, stokrotka szczególnie świetnie ujęta
a Fiona chyba myśli o nowych nasadzeniach, od razu to po niej widać
w końcu to kobitka, więc ona też ma swoje pomysły

a Fiona chyba myśli o nowych nasadzeniach, od razu to po niej widać

w końcu to kobitka, więc ona też ma swoje pomysły

Pozdrawiam, Agata.
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Aniu kolorki bardzo radosne
stokrotka super 

Aniu pokazałaś kolejną porcję wiosennych kwiatków; sasanki, tulipanki i moje ukochane stokrotki.Robisz ciekawe ujęcia swoim roślinom. Często już zmęczona idę na działkę i od razu potrafię się wziąć za prace ...po której czuję się wypoczęta.To chyba wpływ powietrza i obcowania z naturą. Mnie ta praca wcale nie męczy , tylko daje dużo satysfakcji i działa jak superodstresowywacz .Miłego popołudnia.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57

Śliczna kicia , a moze ona dogląda czy nic sie nie wkradło do ogrodu?
Pozdrawiam i miłego wieczoru
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
A kotka nie ucieka z działeczki?

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- ewunia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

Witaj Aniu
Pogadałam sobie, pogadałam z hostami

Może teraz jak pojadę to się pokarzą
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Witaj Aniu hosty u mnie też maleńkie wychodzą ale są .Ciepło przyjemnie wokół aż chce się wyjść z domu podziwiać kwitnące tulipanki u Ciebie i inne wiosenne roslinki. 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
/Dorotko,Marto zgadza się Fiona asystuje mi we wszystkim,co robię na działce,ale dołków nie zakopuje . A kocimiętki nie mam ,chyba trzeba ją sobie sprawić,dla Fiony
Mariolu tulipanki zaczęły zakwitać i fajnie ,że stopniowo różne odmianki,a sasanki może już ci zakwitły, a jak później zakwitną to dłużej ich pięknym widoczkiem będziesz cieszyła oczy
Ula u mnie tez wczoraj była zimna,deszczowa niedziela,ale taki deszczyk potrzeby,zimno niekoniecznie
wiosna piękne i coraz inne oblicze będzie nam pokazywała i to jest najpiękniejsze
BogusiuWitaj,wiosna u wszystkich wybucha kolorkami,i zaglądaj kiedy tylko masz ochotę,zapraszam
Karolinko witaj w mojej krainie
Dziękuje za miłe słowa ;: sasanki bardzo lubię i są takie fotogeniczne
Iwonko to prawda,teraz każdy swoje wolne chwile spędza w swoich ogrodach i na działkach ,na razie pracując,ale przyjdzie i czas na odpoczynek
a po deszczu wszystko ruszy bujniejsza zielenią jeszcze bardziej a chwasty tez 
Małgosiu,Beatko;Renatko dziękuję za miłe słowa,a Fiona to unikatowy kwiatuszek ;
Agatko;Sylwio dziękuję za uznanie; Tak ,takFiona chyba kontroluję wszystkie nasadzenia, wszystko sprawdza,wszędzie chodzi za mną,i pewnie ma ona też ma swoje pomysły,dobrze,że nie mówi jakie,wystarczą mi moje
I musi wysłuchiwac mojego gadania
julianna miło mi przeczytać,tak miłe słowa
Lubię rośliny i lubię fotografować,nie tylko kwiatuszki
A mnie praca czasmi zmęczy , bo chciałabym za jednym razem duużo,albo wszystko zrobić
ale także daje mi dużo satysfakcji i masz rację i działa jak superodstresowywacz
Dario Fiona nigdzie nie ucieka,polnuje sie nas jak piesek,za siatkę najwyżej wypuści się i tyle
Ewuś na pewno hostywyjdą,może spóniły sie trochę,ale nie wszystkie odmiany juz kiełkują
becia123 craz więcej roślinek nam wychodzi,rośnie rozkwita,to najpiękniejsza przecież pora roku,,,,ąz miło pospacerować i poprzebywać na łonie natury
Takie fiołeczki tez lubię;

Coraz bliżej do majówki,ale się cieszę tyle wolnego i tyle czasu na działeczce
i grilek i 

Mariolu tulipanki zaczęły zakwitać i fajnie ,że stopniowo różne odmianki,a sasanki może już ci zakwitły, a jak później zakwitną to dłużej ich pięknym widoczkiem będziesz cieszyła oczy

Ula u mnie tez wczoraj była zimna,deszczowa niedziela,ale taki deszczyk potrzeby,zimno niekoniecznie

wiosna piękne i coraz inne oblicze będzie nam pokazywała i to jest najpiękniejsze

BogusiuWitaj,wiosna u wszystkich wybucha kolorkami,i zaglądaj kiedy tylko masz ochotę,zapraszam

Karolinko witaj w mojej krainie

Iwonko to prawda,teraz każdy swoje wolne chwile spędza w swoich ogrodach i na działkach ,na razie pracując,ale przyjdzie i czas na odpoczynek

Małgosiu,Beatko;Renatko dziękuję za miłe słowa,a Fiona to unikatowy kwiatuszek ;

Agatko;Sylwio dziękuję za uznanie; Tak ,takFiona chyba kontroluję wszystkie nasadzenia, wszystko sprawdza,wszędzie chodzi za mną,i pewnie ma ona też ma swoje pomysły,dobrze,że nie mówi jakie,wystarczą mi moje

julianna miło mi przeczytać,tak miłe słowa

Dario Fiona nigdzie nie ucieka,polnuje sie nas jak piesek,za siatkę najwyżej wypuści się i tyle

Ewuś na pewno hostywyjdą,może spóniły sie trochę,ale nie wszystkie odmiany juz kiełkują
becia123 craz więcej roślinek nam wychodzi,rośnie rozkwita,to najpiękniejsza przecież pora roku,,,,ąz miło pospacerować i poprzebywać na łonie natury

Takie fiołeczki tez lubię;

Coraz bliżej do majówki,ale się cieszę tyle wolnego i tyle czasu na działeczce

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
tak samo mam !anabuko1 pisze:A mnie praca czasami zmęczy , bo chciałabym za jednym razem duużo,albo wszystko zrobić

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Aniu, ja w czasie majówki pracuję, ogródek musi poczekać, a pracy na nim co nie miara, a po za tym chory M nic nie da zrobić po za domem 

Znam ten ból. Mój eM kiedyś miał problemy zdrowotne, ale wciaż musi się oszczędzać.Jak jesteśmy na działce to ciagle słyszę : możesz przyjść na chwilę, podaj mi to , przenieś to i tak wkoło Macieju. Długi weekend majowy cieszy mnie średnio. Ja mam całe życie weekendy, ale wbrew pozorom czasu wcale nie mam tak dużo. Aniu życzę Tobie dużo
na te wolne dni i przyjemnego wypoczynku na działce.

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Annar13
- 1000p
- Od: 4 maja 2012, o 12:31
Pięknie i kolorowo u Ciebie 
A Fiona cudna!
Ja już niedługo też będę miała śliczną malutką kicię

A Fiona cudna!
Ja już niedługo też będę miała śliczną malutką kicię

- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Ania z Dębowego Lasu otworzyła nowy wątek!!
Śliczniutka wiosna u Ciebie... i widzę dzieci będą
(lecący bocian?!
) ...
Czekam na relację zdjęciową z prac wiosennych!!
Śliczniutka wiosna u Ciebie... i widzę dzieci będą

Czekam na relację zdjęciową z prac wiosennych!!
Gratuluję pięknych pierwiosnków 

pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=63419" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=63419" onclick="window.open(this.href);return false;