Witaj Marzenko .Pięknie kwitnąco u Ciebie teraz .Ja dziś posadzę dalie i canny ,troche posiałam ,resztę dzis i jutro .Robie nową rabatę taka ponad 20 metrów długości na 7 .Lilie wysadziła,m z doniczek ,hosty tez .co ma być to bedzie nie miałam juz gdzie trzymać niektóre już za jakiś tydzień będą kwitły chyba ,że zmarzną.
Witam po długiej jak dla mnie przerwie ,pewnie nie nadąże w ogladaniu Waszych ogrodow a wiele sie pewnie zmieniło bo u mnie szok wszystko kwitnie i jakie duze a tulipany fakt jeszcze nie wszystkie zakwitły (jutro zdjecia będe trzaskac )
ciezko mi pielić w kwiatach bo niektóre dopiero wschodzą ale po przyjezdzie nie wiem w co ręce wsadzić
Kasiu młodziez mnie nawet zaskoczyła bo porzadek w odrodzie chociaż dzwonił Łukasz ten najstarszy i mówi "mamo cos sie stało ,Rafał żle zamknał świnie i weszły do ogrodu i wszystkie kwiaty zryły "ale na szczescie w tle słyszałam śmiech reszty ale potrafią mnie zdenerwowac i wiedzą co cieszy
a syn ten mały Bartus mówi choć idziemy zobaczyć Twoj ogród duzo kwiatów Ci kwitnie i tak chodzimy i on mi mowi które zakwitły a pozniej i co jesteś zadowolona i szczesliwa że tyle kwiatkow Ci kwitnie
co do wycieczki to było cudownie oderwana na 5 dni z rzeczywistosci choc jak wjechalismy na gubałówke to mleko było niemożliwe ale zawsze cos zwiedzone i w pamieci zostanie
Marzenko- bardzo się cieszę, ze odpoczęłaś. Najważniejsze, ze wspomnienia i zdjęcia pozostaną. Z tym "bałaganem" to oczywiście żart bo wiem że masz rozsądne dzieci Pozdrawiam i do zobaczenia.
każdy pewnie wchodzi i mówi gdzie te obiecane zdjecia a więc zgrałam i kilka kwiatków mi pieknie pozowało popatrzcie
azalia pierwszy raz kwitnie u mnie po zakupie
na skalniaku rozrasta sie wszystko ,za rok bedzie rozsadza pewnie
dużo roslinek mam od Małgoski ,dziekuje Ci
obok skalniaczka rosną 3 tawułki ,trawka i tulipanki
)
obok tawułek rosną lilie (ciekawe jak dziewczynom które dostały ode mnie te lilie przezimowały
a teraz tulipany
reszta kolorów jutro