Moja Młoda sporo rzeczy lubiła....

Doczekac się nie mogłam tego "dziania"labka1 pisze:Ale dużo...się dzieje na Twoich grządkach..
A ostatnie foto..to piekny widok..
Agnieszko, Hiacynty to ja kocham z tych wiosennych cebulek chyba najbardziejagnieszka_ pisze:Pięknie kolorowo w twoim ogródku
Hiacynty bardzo mi się podobają
Beatko dziękuję za miłe słowabecia123 pisze:Aniu cudne doniczkowo u Ciebie a o różnobarwnym kwieciu nie wspomnę .Skalniaczek prześlicznie Ci rośnie też się boję o dalie ale dopiero dziś wysadzę więc nie powinny zmarznąć nim wykiełkują .Ogrodnik następca rośnie Ci jak na drożdżach .Roślinki to jak nałóg zawsze chce się więcej prawda.
![]()
Cudnie ,uroczo masz w ogródeczku.
Alinko JESTEM Z CIEBIE DUMNAAliWas pisze: Twoimi żurawkami jestem zauroczona, do tego stopnia, że też sobie dwie kupiłam... i znów pieniądze wydałam... i to wszystko przez Ciebie kochana... ale co tam, wybaczam....
![]()
Ten parapet to wielka duma mojego Syna.Ja tam mam niewiele do powiedzeniajustus27 pisze:Piękne, widokowe zdjęcia...
I ten, zapchany parapet - super wygląda
Ja też się w nich kocham strasznie.Kolorki trafiły mi się przez przypadek.Zamawiałam raz,przyszły pomylone.Złożyłam reklamację, przysłali , znowu pomyłka.Teraz zamówiłam inne i przysłali mi to co zamawiałam za pierwszym razem.Rozumiecie coś z tego?AGNESS pisze:Aniu hiacynty prześliczne, niesamowite kolorki . Koniecznie jesienią muszę ich dosadzić bo mam bardzo malutko....