Aprilkowy las cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Aprilkowy las cz.3

Post »

Jolu, co prawda kolor skrzyni nie mój, ale przyznaję obiektywnie, że prezentuje się świetnie.
Aranżacje wokół przemyślane i z klasą - całość bardzo mi się podoba! Brawa dla Ciebie za pomysł i wykonanie :)
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

;:oj poczułam śródziemnomorskie klimaty. Jak ja lubię te kolory...
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Taras piękny ;:138 , nie pokażę swojego, bo co wrażliwsze osoby mogłyby zejść na zawał.
Usiąść na takim tarasie jak Twój w upalny letni dzień, to czysta przyjemność i przyjemny chłód... och rozmarzyłam się
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Kobaltowy jak myślałam ;:215 Bardzo dobry pomysł do koloru mebli. Bardzo fajna aranżacja całości ( tylko ta świeca turkusowa mi nie pasuje, zamieniłabym na kilka białych albo takich samych jak na stoliczku :oops: ) Zazdroszczę Ci, że już masz skrzynki i to jakie piękne ;:180
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Aga dziękuję ;:196 Też tak nieraz mam, że coś mi się podoba ale nie koniecznie chciałabym to mieć :;230 Bardzo dziękuję za obiektywizm. Trochę się bałam tego koloru ale jestem bardzo zadowolona z efektu. Wiadomo że całość jeszcze nie wykończona, to mała próbka. Będę jeszcze bielić terakotowe donice ale chwilowo brak czasu. W rzeczywistości wygląda jeszcze fajniej, moje nieudolne zdjęcia tego nie oddają ;:131
Justi ;:168 ja też mam fazę ostatnio na morskie zielenie, niebieskie, turkusy wszelkiej maści... A Twój avatarek zdradzał twoje zamiłowanie.....Dzięki.
Marzenko, to na razie parę mebelków. Taras nie wykończony i głowię się czy kamień czy drewno. Ale mam czas bo teraz kasa idzie na ogrodzenie :;230 Też nie pokazuję całego bo żal patrzeć ;:224 Stopniowo zrobimy sobie wszystko, teraz cieszymy się z małych osiągnięć ;:333 lepiej tak smakuje, choć pewnie chciałabym mieć już wszystko. Tylko co potem :wink:
Widziałam Twoje dokonania i jestem pod wrażeniem. Myślałam że leżysz chora a Ty góry przenosisz :;230
Magdo, gratuluję, zgadłaś. Odcień odrobinę nie teges, bardziej niebieski niż kobalt ale może być generalnie. Jak róże zakwitną....A skrzynka dopiero jedna ;:306 druga może w długi weekend.. ale nie mam wolnego poza 2 maja, kiedy to się chyba wybiorę do Szmita..
(a świeczka przypadkowa :;230 była tam też pomarańczowa ale wyjęłam bo się gryzło. Latarenkę dostawiłam dla efektu sesji ;:224 stoi na razie w innym miejscu)
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aprilku, świetny pomysł na skrzynię! Stołeczek do kompletu na tle szarych mebli prezentuje się katalogowo ;:215 Świetny zestaw i motyw przewodni na aranżację tarasu ;:138
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Ten kolor skrzynek bardzo ładnie będzie się komponował z odcieniami różu z odmian jakie tam sadzisz ;:215 ;:108 Kurcze, może i ja poszaleje z kolorem w tym roku skoro u Was tak pięknie wygląda ( mam na myśli także inne odwiedzane wątki)? 8-) Aż się chce posiedzieć u Ciebie na tarasie :D
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Niebiesko-biała tonacja to moja najpiękniejsza, Jolu. ;:138
No i ja jeszcze do tego dodaję różowy. Ale zdaje się ty też różowy dodajesz. Tak więc jednym słowem jak na mój gust będzie wspaniale.
Jolu, widzę, że ty już obsadzasz jednorocznymi. Ja na razie jeszcze jestem na poprzednim etapie. Dopiero jak się wyrobię z grubszymi pracami, wezmę się za jednoroczne. A będzie to chyba dopiero po długim weekendzie.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Jolciu ja Ciebie szczerze podziwiam,pięknie Ci to wyszło .Kolor ,którego używasz nie jest mi obcy ,gdyż ja go bardzo lubię .Wszystko pięknie harmonizuje z okolicą . ;:63
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Przepięknie Ci to wyszło :D Kiedy pomyślę, że kiedyś nie lubiłam niebieskiego i różowego, to się sobie dziwię ;:306 W ogrodzie to moje ulubione kolory, choć lubię wszystkie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Witaj Jolu :wit
Odważny kolorek wybrałaś do pomalowania skrzyni, ale ładnie się wkomponował ;:333
Tulipanki ;:167
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

Joluś, bardzo odważny kolorek wybrałaś, ale muszę szczerze przyznać że prezentuje się na prawdę świetnie ;:138
Jak to już zostało powiedziane... prawdziwie śródziemnomorskie klimaty :tan Brakuje jeszcze tylko kwitnącej lawendy :D
A samo wykonanie skrzyni... pierwsza klasa... brawo ;:138 ;:215
No i straszliwie podobają mi się te Twoje lampy na tarasie ;:215 ;:173
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Jolu, nie wiem jak to sie stało, że przgapiłam Twój nowy wątek :oops:
Chyba dlatego, że pisałaś u mnie, że na razie nie masz czasu i jakoś tak to na razie mi się wbiło w pamięć.
Jolu, super prezentuje sie Twój ogród. A i wnętrze - piękne. Te kilka fotek, które zamieściłaś juz dają pewien obraz całości. Wszystko dopracowane i dopasowane.

Jolu, relacja z budowy skrzyni super. A kolorek - marzenie. U mnie nie pasuje, ale uwielbiam go oglądać w innych ogrodach. A czym masz wysypane dno? To jakiś materiał izolujący?

Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Jolu ślicznie wyglądają te niebieskości na tarasie...... naprawdę ślicznie ;:oj Wszystko pięknie się komponuje i taki fajny pazur w postaci intensywnego koloru. Fajny miałaś pomysł. Mój taras bardzo zachowawczy....same brązy - drewno i wiklina- muszę w końcu wziąć sie za wykończenie, bo np mata wiklinowa na ścianę zakupiona już dawno i nadal stoi w rulonie i czeka na zmiłowanie :roll:
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

No tak, małymi kroczkami, bo ręce jak nogi Japonki, skrępowane brakiem funduszy :-(. Cóż samo życie...
U mnie jednoroczne schowane do domu,boteraz mam ledwo DWA stopnie na termometrze, nad ranem ZERO? Oszaleć można, a łapki świeżbią, żeby niedobitki jednorocznych wysadzić, bo do reszty padną w domu.Takie miernoty mi powychodziły, że odechciewa się siania. Wszystko przez ten brak słońca w marcu i kwietniu.
Nie martw się, ja z długiego weekendu też tylko czwartek mam dodatkowo wolny, reszta do pracy

-- 28 kwi 2013, o 22:59 --

No tak, małymi kroczkami, bo ręce jak nogi Japonki, skrępowane brakiem funduszy :-(. Cóż samo życie...
U mnie jednoroczne schowane do domu,boteraz mam ledwo DWA stopnie na termometrze, nad ranem ZERO? Oszaleć można, a łapki świeżbią, żeby niedobitki jednorocznych wysadzić, bo do reszty padną w domu.Takie miernoty mi powychodziły, że odechciewa się siania. Wszystko przez ten brak słońca w marcu i kwietniu.
Nie martw się, ja z długiego weekendu też tylko czwartek mam dodatkowo wolny, reszta do pracy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”