Marzenia się spełniają...
Re: Marzenia się spełniają...
Doczekałam się wiosny, zagościła kilka dni temu i nadrabia zaległości, wszystko rośnie w oczach, tak jakby zamierzało nadrobić zaległości wiosenne. Niedługo zakwitnie Magnolia, jest pierwszy tulipan i masa drobiazgów na które się tak czeka. Zabraliśmy się do prac porządkowych i jest co robić. Przesadzanie z jednego ogrodu do drugiego bo rośliny rosną;-))) A co u Was? P.S Niedługo zdjęcia.
-
- 200p
- Od: 1 cze 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Z dnia na dzień coraz bardziej wiosna pokazuje swoje kolory, a na zdjęcia czekamy z niecierpliwością.
Pozdrawiam Kasia
Czy ktoś mógłby mnie skutecznie pouczyć jak wklejać zdjęcia w większym rozmiarze? ;-) 

- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Udało się wstawić fotki , jak widzę 

Udało się częściowo a częściowo nie bo za duże pomimo zmniejszenia. Wczoraj był pracowity dzień bo nie lało, dzisiaj miał być ciąg dalszy ale pogoda ma swoje plany nie bacząc w ogóle na mnie;-)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniu piękna fotorelacja
Ja fotki zmniejszam do rozmiaru 600x800 a potem z fotosika wklejam pełny rozmiar lun w ImageShack na monitor 15 cali .

Ja fotki zmniejszam do rozmiaru 600x800 a potem z fotosika wklejam pełny rozmiar lun w ImageShack na monitor 15 cali .
marzenia się spełniają! Dana
Dziękuję Danusiu ale daleko mi jeszcze do Twojej perfekcji w ogrodzie. Mogę to tylko zgonić na wieczny brak czasu albo na pogodę jak już jest czas;-)

Na pierwszym dzielny "pomocnik" - nikt tak nie doceni świeżej grządki - zaraz trzeba tam wejść albo co najmniej się położyć
Na drugim rzut na magnolię i nie tylko...

Na pierwszym dzielny "pomocnik" - nikt tak nie doceni świeżej grządki - zaraz trzeba tam wejść albo co najmniej się położyć

Na drugim rzut na magnolię i nie tylko...
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniu uwielbiam zapach bzu,Twój już pięknie się rozwija ,ja niestety nie mam go na działce ,pozdrawiam i życzę miłej
niedzieli

Dostałam dwa i chyba oba białe - chyba bo po dwóch latach widać jakie kolory;-) Ja już mogę teraz życzyć miłego tygodnia;-)gracha pisze:Moniu uwielbiam zapach bzu,Twój już pięknie się rozwija ,ja niestety nie mam go na działce ,pozdrawiam i życzę miłejniedzieli