Może ktoś wie co to za roślinka? Bardzo będę wdzięczna za pomoc

Spójrzcie jak zakwitła u mnie Miltonia. Zupełnie niespodziewanie

Pięknie pachnie, tak cytrusowo-kwiatowo

Cudne kwiatuszki ma Miltonia
  Cudne kwiatuszki ma Miltonia   Widziałam je dzisiaj w Kauflandzie, ale za słabo jeszcze się znam
  Widziałam je dzisiaj w Kauflandzie, ale za słabo jeszcze się znam Na razie podziwiam u innych
 Na razie podziwiam u innych   
  Porównaj w necie.
 Porównaj w necie.  

Twój Skrętnik to prawdziwa Gwiazda
  Twój Skrętnik to prawdziwa Gwiazda   Życzę takich samych sukcesów w uprawie nowych nabytków
  Życzę takich samych sukcesów w uprawie nowych nabytków  

Jakoś nie mam przekonania
  Jakoś nie mam przekonania
 Piękny okaz
  Piękny okaz   
  pięknie i zdrowo rośnie u ciebie
  pięknie i zdrowo rośnie u ciebie  

I teraz dopiero widzę, że to od razu dwa pąki musiła... Eh... Narwana :P
 I teraz dopiero widzę, że to od razu dwa pąki musiła... Eh... Narwana :P

Ciekawie tu u Ciebie, ciekawie
 Ciekawie tu u Ciebie, ciekawie  Nieźle się uśmiałam, jak zobaczyłam przystrojoną aurakarię, sama pomyślałam że ta roślinka wygląda jak choinka gdy ją zobaczyłam w kwiaciarni
 Nieźle się uśmiałam, jak zobaczyłam przystrojoną aurakarię, sama pomyślałam że ta roślinka wygląda jak choinka gdy ją zobaczyłam w kwiaciarni  Gratuluję też wyhodowania ananasa, ciekawe czy będzie smaczny
 Gratuluję też wyhodowania ananasa, ciekawe czy będzie smaczny 

hoje i skrętnik to co lubię podziwiać cudne są
  hoje i skrętnik to co lubię podziwiać cudne są 
 Nie dziwię się, że mycie okien to dla Ciebie kłopot ale co tam nie myjesz ich przecież codziennie
 Nie dziwię się, że mycie okien to dla Ciebie kłopot ale co tam nie myjesz ich przecież codziennie   Skrętnik piękny, miltonia bardzo ładnie zakwitła. Życzę powodzenia w jej uprawie. Oczywiście gratuluję udanej uprawy cytrusowych.
 Skrętnik piękny, miltonia bardzo ładnie zakwitła. Życzę powodzenia w jej uprawie. Oczywiście gratuluję udanej uprawy cytrusowych.