Witajcie
Kriss tak warzywniak częściowo obsiany pietruszką, marchewką, sałatą rzodkiewką wczoraj po południu przygotowałam reszte warzywnika pod siew i sadzenie
dorcia7 tak mi też ten kolor sie podoba a chciałabym miec jeszcze niebieski ale to juz nie w tym sezonie
jarzębinka82 cieszę się , że zaglądasz do mnie tak , tak będzie co chrupac sałata, rzodkiewka, marchewka a reszta nasion czeka na wysianie, pomidorki koktailowe czekają na wysadzenie. Pozdrawiam
agata9 oj tak prace postępuja wczoraj to nawet 2x byłam na działce , moją zmorą były truskawki zarosło to czym się dało nie odpuściłam i po południu dzieci pod pache

i poszłam walczyć z truskawkami i zrobiłam przejrzały truskawki "na oczy"

. To pnacze z tyłu to winogron , teraz jest tam łyso

ale jak sie zazieleni to jest fajnie daje cień po południu , na kawe wpadajcie zapraszam
maika tak na działka robi się coraz bardziej kolorowo , a jeszcze jak drzewa owocowe zaczną kwitnąć wtedy podoba mi się najbardziej , a kącik kakowy no cóż pozostawia wiele do życzenia

ale na razie tak musi byc jest gdzie usiąść kawe wypić , dziękuję za informację dot. wierzby to ja ją jutro sekatorem poczęstuję

Pozdrawiami

słonecznego dnia życzę