Dorcia cieszy mnie każdy pochlebny komentarz,wkładam w ogród całe serce, tym bardziej cieszy mnie ,że mogę jeszcze komuś sprawić przyjemność dla oczu
Danuś no widzę ,że wszystkie już na jesienne zakupy się wybieracie

Trafiły mi sie dorodne cebule

Buziaczki
Reniu ja kobieta niepracująca zawodowo ,więc jak odstawię dzieciaczki do szkoły to z ogrodu nie wychodzę,ale wierz mi ,że choć co dzień skubię to i tak chwaścika byś u mnie znalazła
Aga koniecznie musisz kupić ,widoki cieszą ,a jak pachnie
Madziulka mam fioła na punkcie ogrodu,mąż się śmieje ,że mam lupę zabrać i szukać chwastów,ale przesadza zawsze coś znajdę ile razy się nie przejdę ,mam całą garść zielska.Madzia te powojniki przy kratce to...Gen Sikorski,Burma Star,Etoile Violette
Aguś bardzo przyjemnie się czyta takie komentarze.Ja jednak jestem pełna podziwu dla twoich prac,u mnie połowa Twojego ogrodu czego Tobie bardzo zazdroszczę.
Aniu dziękuję bardzo
Ilonka nic z nimi nie robię ,myślę ,że miałam po prostu zdrowe cebule .Mam też parę sztuk czteroletnich i one nie są już takie dorodne.U Ciebie też zapewne będą śliczne,jak wszystko w ogóle

Moja magnolia ma juz pięć lat i z roku na rok jest coraz piękniejsza szkoda ,że tak szybko przekwita.Pozdrawiam
Kasiu a tak się bałam ,ze w tym roku nie zakwitnie przez te mrozy,a tu kwitnie dużo ładniej niż rok temu.Twoja też jest piękna
Kasia zastanawiam się jak mi tulipany przekwitną na mojej różance to co zrobić ,żeby te liście nie szpeciły,róże jeszcze się tak nie rozrosna
Masz pomysł?
Wczoraj byłam w ogrodniczym na Jana Pawła ...niby tylko popatrzeć,ale nie mogłam się oprzeć jednorocznym i nakupiłam do moich donic ,a obiecałam sobie ,że dopiero po majówce będę donice obsadzać..Oto efekt moich prac..
I wczorajszy zachód słońca
A dzisiaj zobaczcie kto mnie odwiedził

Siedziała chyba trzy godziny na drzewie ,a ja niedaleko z aparatem,a gdy zeszła to mi bateria padła i tyle ja widziałam z bliska
I jeszcze raz moja magnolia w pełnym rozkwicie