W stronę słońca -
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: W stronę słońca -
Ewuniu właśnie miałam sie pytać co to za roślinka z żółtymi kwiatkami, bo u mnie też jest ale jeszcze nie kwitnie.
Renatko piękny jeż i krecik (z takim krecikiem to bym nie walczyła tylko pozwoliła zamieszkac w ogródku)
Renatko piękny jeż i krecik (z takim krecikiem to bym nie walczyła tylko pozwoliła zamieszkac w ogródku)
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Reniu ja swoje mieczyki wsadzałam do dużych doniczek po kupnie jakiś sadzonek....Jak kupuję rośliny w doniczkach , to ich nie wyrzucam tylko układam gdzieś w kątku ( właściwie to mój mąż to robi). Okazuje się, że teraz przydały mi się te doniczki. Buziaki 

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie prócz chwastów nic ładnego same sie nie wysiewa. Dmuchnij no w moja stronę gdy będą miały już nasionka, może co doleci 

- Sylwia85
- 1000p

Co słychac u Ciebie? Jak prace? Pozdrawiam cieplutko

- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Renatko fajne te żółte kwiatuszki , szkoda że i u mnie nie chcą takie same przywędrować , chociaż ci powiem mam takiego jednego małego niebieskiego kwiatka , też nie wiem skąd podejrzewam że jak kiedyś mą ż, przywiózł cebulki takie od znajomego który się wszystkiego pozbywał więc przygarnęłam kilka tulipanów i wówczas tam pewnie się zawieruszył , jest malutki ale ładny. Piwonie dumne jeszcze troszkę a powalą nas swoimi kulami .
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Cześć Reniu
I jak walka z gryzoniami?

I jak walka z gryzoniami?
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Witam Was dziewczynki
Troszki Mnie nie było na forum oj oj postaram się nadrobić zaległości haahaa...
Pogoda słoneczna,słoneczna na całego
chwilami zawieje taki mocnawy wiaterek.
Wszystko w około się zieleni na całego! Wczoraj znów ten gryzoń zjadł mi jednego tulipana a już lada chwila miał zakwitnąć
znalazłam 3 nory i włożyłam tam rozgnieciny czosnek i przysypałam ziemią zobaczymy czy coś taki sposób pomoże i ta bestia się wyniesie!!!
Trochi się zdenerwowałam bo odpisałam w wątku a tu nagle coś mi się po robiło i wszystko skasowało!
Priam Piwonia rośnie jak na drożdzach!...
Nataszka to witaj w klubie u Mnie tak samo jest pokopane podziemnie tunele przez krety lub nornice - niestety!...
Paulinko16 dziękuję i zapraszam! Ależ z miłą chęcią Cię odwiedzę...
Sylwuś ten krecik może zamieszkać u Mnie,pozwalam mu ;) ale innym stanowczo mówię nieeee! haahaa...
Julianna No proszę jakiego masz mądrego męża !
teraz takie doniczki się przydają jak ulał,Ja właśnie wsadziłam wczoraj kilka mieczyków do pojemników po jogurtach no może urosną mam bynajmniej taką nadzieję
a te mieczyki co sadziłam jejku nie zapisałam sobie daty
ale bodajże jakoś 18.kwietnia już mi wyglądają nieśmiało z ziemi
Ewciu bedę dmuchać z całych sił!!! Oj u Mnie też chwastów jednego się wyrwie to następny już rośnie.Jeszcze w tym roku oset mi się przyplątał - kłująca sprawa
gdzieś z wiatrem musił przywędrować - niestety!...
Sylwuś prace powolutku idą do przodu,do ideału jeszcze doaleko ale powolutku kroczek za kroczkiem się zrobi.Stwierdziłam że jak nie teraz to na jesieni coś jeszcze zdziałam
zawsze można za rok zrobić
...
gosiaczek12a11 właśnie czasami są takie miłe niespodzanki
kwiatuszki pojawiające sie nie wiadomo z skąd.No widzisz i Ciebie też taka miła niespodzianka spotkała
Piwonia już ma pączki kwiatowe.Zadziwia Mnie z każdym dniem!
Karolinko35 muszę się z Tobą zgodzić.One wszędzie są!!!
Reniu na razie po akcji z czosnkiem.Nawet nie wiem bo aż boję się zaglądać do ogródka.Może to coś uciekło jak poczuje taki zapach czosnku to ucieknie aż się kurzyć za nim będzie
chyba że jednak mu spasuje ten zapach
oj...

Troszki Mnie nie było na forum oj oj postaram się nadrobić zaległości haahaa...
Pogoda słoneczna,słoneczna na całego

Wszystko w około się zieleni na całego! Wczoraj znów ten gryzoń zjadł mi jednego tulipana a już lada chwila miał zakwitnąć

Trochi się zdenerwowałam bo odpisałam w wątku a tu nagle coś mi się po robiło i wszystko skasowało!
Priam Piwonia rośnie jak na drożdzach!...
Nataszka to witaj w klubie u Mnie tak samo jest pokopane podziemnie tunele przez krety lub nornice - niestety!...
Paulinko16 dziękuję i zapraszam! Ależ z miłą chęcią Cię odwiedzę...
Sylwuś ten krecik może zamieszkać u Mnie,pozwalam mu ;) ale innym stanowczo mówię nieeee! haahaa...
Julianna No proszę jakiego masz mądrego męża !

Ewciu bedę dmuchać z całych sił!!! Oj u Mnie też chwastów jednego się wyrwie to następny już rośnie.Jeszcze w tym roku oset mi się przyplątał - kłująca sprawa

Sylwuś prace powolutku idą do przodu,do ideału jeszcze doaleko ale powolutku kroczek za kroczkiem się zrobi.Stwierdziłam że jak nie teraz to na jesieni coś jeszcze zdziałam

gosiaczek12a11 właśnie czasami są takie miłe niespodzanki

Karolinko35 muszę się z Tobą zgodzić.One wszędzie są!!!
Reniu na razie po akcji z czosnkiem.Nawet nie wiem bo aż boję się zaglądać do ogródka.Może to coś uciekło jak poczuje taki zapach czosnku to ucieknie aż się kurzyć za nim będzie

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Jak to jest z tym zielskiem .Nikt go nie sieje ,nikt go nie lubi ,a wszędzie rośnie na potęgę .Mnie to już czasem sił brak do tego paskudztwa. 

- reniusia20
- 1000p
I to takie paskudztwo rośnie czasami lepiej od kwiatków o które dbamy jak najlepiej umiemy...
- reniusia20
- 1000p
- Sylwia85
- 1000p

Jaka ci piwonia urosła

Taki krecik to i u mnie może zamieszkać

Pozdrawiam

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Renatko ta piwonia to wczesna tzw. majówka, ona szybko zakwita. Pracy w ogrodzie wiele, to i forum jak u wszystkich poszło delikatnie w odstawkę.
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Renatko, wszystko zaczyna bujnie rosnąć a piwonia cudnie ci zakwitnie!
Miłej niedzieli
Miłej niedzieli

- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
Reniusia
Witam niedzielnie
Nawet barwinek masz
Miłego wypoczynku 

Pozdrawiam Ewula
- reniusia20
- 1000p
Witam Was dziewczynki
Dzisiaj się zrobiło zimno i troszki deszczowo,a miałam w planach troszki pysia do słoneczka wystawić
letnich kolorków nabrać a tu brrr...haahaa
2 tulipany mi zakwitły
Forsycja też cała już żółciutka!
Paulinko nie masz za co dziękować.
Sylwuś piwonia rośnie jak na drożdzach i no patrzeć jak zakwitnie!
Dorotko ooo! dzięki za informację tak właśnie mi się wydawało że ta moja piwonia musi być z tych wcześniejszych.Oj niestety tak forum troszki poszło w odstawkę.Wieczorami czasami nawet nie ma się siły żeby poklikać na FO
Reniu jak i no zakwitnie to dodam zdjęcie! Gorzej jak zakwitnie jak mnie nie będzie
może tak żle nie będzie haaahaa 
Ewciu dziękuję! i tobie również życzę miłej niedzieli
Dziewczynki lada chwila majówka!

Dzisiaj się zrobiło zimno i troszki deszczowo,a miałam w planach troszki pysia do słoneczka wystawić

2 tulipany mi zakwitły

Paulinko nie masz za co dziękować.
Sylwuś piwonia rośnie jak na drożdzach i no patrzeć jak zakwitnie!
Dorotko ooo! dzięki za informację tak właśnie mi się wydawało że ta moja piwonia musi być z tych wcześniejszych.Oj niestety tak forum troszki poszło w odstawkę.Wieczorami czasami nawet nie ma się siły żeby poklikać na FO

Reniu jak i no zakwitnie to dodam zdjęcie! Gorzej jak zakwitnie jak mnie nie będzie

Ewciu dziękuję! i tobie również życzę miłej niedzieli

Dziewczynki lada chwila majówka!