Dziękuję Reniu.
Byłam w szkółce .Jak właściciel będzie jechał na giełdy czy targi to ma przykazane przywież mi wierzbę dla Ciebie.Jak będzie to dam znać a więc cierpliwości.
Witaj Dorotko .
Tak teraz już cały czas coś kwitnie .Tulipany w pączkach ,głóg też obiecuje kwiaty i tak do jesieni myślę że oko nacieszę kwitnieniem różnych krzewów i kwiatów.
Maju, co to masz za cudne irysy
Magnolie pięknie kwitną, moja jedna nie daje znaku życia
Kochana, na wierzbe spokojnie poczekam, nie mam innego wyjścia U mnie w okolicy takiej nie widziałam
Majeczko!...witaj kochana ...cieszę się,że zaproszenia podobały się. Właśnie zaczęłam robić na ślub syna . Wstawię ...w drugim swoim wątku.
Nie wiem jak aparat odda autentyczność złotych elementów.
Magnolię gwiaździstą Stellta kupiłam w ubiegłym tygodniu...spora sadzonkę...ciekawa jestem kiedy mi zakwitnie.
Czy dalie już posadziłaś?
Pozdrawiam cieplutko , pozdrowienia dla rodzinki!
Reniu te iryski kupiłam dwa lata albo trzy lata temu,ale dopiero teraz zakwitły .Nawet nie wiedziałam jak się rozwinęły,dopiero syn mi pokazał.kolor mają zielony z granatowymi końcami.
Bogusiu na pewno odwiedzę twój drugi wątek .Magnolia ta rośnie wolno ale szybko zakwita.Mam ją trzeci rok i co roku kwitnie,nie przemarzają pączki.Dalie posadzilam ,żeby tylko rosły i ładnie kwitły .Wyszło mi ok.40 na pewno nie licząc jednorocznych.
Ten tydzień mam zabiegany bo komunia ,w ubiegłym bierzmowanie,a po komunii matura córki.Tak że forum mogę zaniedbywać przez tą komunię.