Ewuniu! witam serdecznie
...ja kilka pieńków jeszcze mam do obróbki po ściętych starych śliwkach...ale brakuje mi czasu zająć się nimi.
Oj, jakoś tempo mi spowolniało...zwyczajnie nie wyrabiam się .
Krystianie!...cieszę się z Twojej wizyty. Forsycja przycinana ....mało zajmuje miejsca, efektownie wygląda i obficiej kwitnie. Pozdrawiam i zapraszam w każdej wolnej chwili.
Renatko!...dziękuję, miło mi...
W wolnej chwili będę do Ciebie zaglądała podziwiać Twoje piękności.
Miłego dnia!
Aniu/Anabuko/ witam cieplutko i dziękuję za odwiedzinki.
Stokrotki pomponowe uwielbiam za ich wdzięk, efektowność...a zwłaszcza,że posiane raz wysiewają się same
/wcale nie jest tak jak piszą,że są dwuletnie/. U mnie w tym roku jest ich sporo w trawniku....wygląda ciekawie, ale pora już kosić trawę...
Miłego, pogodnego , pełnego słońca dnia!
Grażynko!/ gracha/...miło mi gościć Ciebie...
...zaraz wpadnę do Twojego raju podziwiać wiosenkę...
Miłego dnia!
Andrzeju! 
cieplutko!
...czekam z niecierpliwością na to rękodzieło.
Ja mam jeszcze do pokazania swojego ptaka - dziwoląga z żywicznego popękanego bociana, ze złamanym karkiem.Opatuliłam go tymi szmatkami z klejem.Czekam aż zazielenią się bardziej krzewy , aby go trochę zamaskować
Pozdrawiam serdecznie , życząc dużo

i obfitości kwitnienia roślinek.
A swoją drogą...śliczna wiosna zagościła na Twojej działeczce...

Kwiaty ...superanckie
Marzenko!/ Manenka/witaj
Wiesz wczoraj zastanawiałam się nad porównaniem areału....ktoś pisze,że ma wielki ogród bo...1200mkw...
No to ja mam ogród gigantyczny....5600mkw...Wystarczy p nim kilka razy w ciągu dnia przejśc się....to ma człowiek dosyć...
Mój eM jeździł kiedyś TAXI....ma taksometr....muszę go sobie zamontować i sprawdzić ile robię dziennie km po swoim raju
Pozdrawiam cieplutko!