lora, Misiu, ja wysadzę w tym tygodniu, najwyżej jak będą zapowiadać przymrozki to nakryję gazetami, robię to w ten sposób; rozkładam gazety i na końcach przebijam do ziemi patyczkami, rano odkrywam, takie zabezpieczenie wystarczy,
zresztą sprawdzałam w prognozie pogody 16-dniowej, nie ma tam mowy o żadnych przymrozkach. Ta niedobra zima została wynagrodzona nam bez przymrozkową wiosną.
Drzewa i krzewy w tym roku kwitną bajecznie.
ewa_rozalka, Ewo, nareszcie doczekaliśmy tego o co nam chodziło,
Ignis05, Krysiu, obiecali nam rozpoczęcie budowy wału w 2014 roku, wytrzymam, po rozpoczęciu budowy zacznę nasadzać
drzewa i krzewy ozdobne, wcześniej nie ma sensu, uwielbiam magnolie i pewnie tam też dla nich znajdzie się miejsce,
JAKUCH, Jadziu, Nigra nie jest dużym krzewem, ja jestem z jej wzrostu zadowolona, o gwiaździstej marzę, oglądam ją wczoraj u Ewy w Ogrodzie z aniołem jest piękna.
RomciaW,Romciu, złość i bezradność no i przymusowy piknik bo zamrażarki się rozmroziły z powodu braku prądu, a ponadto popływaliśmy na pontonach i łodziach bo byliśmy odcięci od świata, a potem dużo pracy w domu, bo wszystkie meble wyniesione na piętro, reszta podniesiona na stojakach, dom jak po wojnie, a ogród nie ma co mówić.
Dla poprawy humoru;