Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17
Ta ilość hortensji robi wrażenie! Jak wszystkie zakwitną, będziesz miała istne szaleństwo!
Nie mogę się już doczekać tych widoków...
Nie mogę się już doczekać tych widoków...
No właśnie myślałam że jakieś focie będą a tu lipa 

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I my z wielką przyjemnością oglądamy ten film..... uwielbiam takie klimaty, gdzie jest odrobina ....magiiaguniada pisze: My właśnie jesteśmy po seansie kolejnego odcinka Gry o tron.

Aguś zazdroszczę Ci pewnego źródła kory, u mnie zawsze jest z tym problem...... potrzebuję naprawdę dużo, bo praktycznie wszystkie moje rabaty są wysypane korą, wolę tę grubszą i zawsze mam kłopot, żeby ją dostać

- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Cześć
Jedni każą Ci odpoczywać, drudzy biegać po ogrodzie i cykać fotki
Donice odnowiłam i będę robić rundkę po ogrodniczych za jednorocznymi
Na heliotropy to jeszcze za wcześnie chyba?
Idą do mojej najszerszej donicy
Miłego konferencjowania

Donice odnowiłam i będę robić rundkę po ogrodniczych za jednorocznymi

Idą do mojej najszerszej donicy

Miłego konferencjowania

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś, dzień doberek!
Ja tez posadziłam wszystkie lilie w różach, przy tarasie...jestem ogromnie ciekawa efektu! Ewunia przysłała piękne cebule! Widziałaś jej liliowe pola, rosną tez miedzy różami i efekt oszałamiający...będzie pięknie, czuję to
Obsadziłam kilka donic, na efekt wypełnienia trzeba jeszcze poczekać bo sadzonki malutkie ale już jest ok
Dzisiaj odpoczywam w ogrodzie, bo pracuje do 18 i pewnie zdążę tylko fotki machnąć
Miłego!
Ja tez posadziłam wszystkie lilie w różach, przy tarasie...jestem ogromnie ciekawa efektu! Ewunia przysłała piękne cebule! Widziałaś jej liliowe pola, rosną tez miedzy różami i efekt oszałamiający...będzie pięknie, czuję to

Obsadziłam kilka donic, na efekt wypełnienia trzeba jeszcze poczekać bo sadzonki malutkie ale już jest ok

Dzisiaj odpoczywam w ogrodzie, bo pracuje do 18 i pewnie zdążę tylko fotki machnąć

Miłego!
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko, fajnie, że masz juz czas na delektowanie się oogrodem, u mnie jeszcze sporo pracy zostało.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko mnie w ubiegłym roku wylęgły się myszy polne w tunelu
Ja myślę, że one też jedzą to samo co nornice i poruszają się tymi samymi korytarzami. Wtedy wzięłam małego czarnego kotka i stałe z myszką w zębach go widziałam
Wiem, że tulipanów tzw drogich nie będę więcej kupowała niech się żywią tulipanami z B.

Wiem, że tulipanów tzw drogich nie będę więcej kupowała niech się żywią tulipanami z B.

Kochani, dziękuję wszystkim za odwiedziny i Wasze wpisy
Dzisiaj spore zmęczenie daje znać o sobie, więc przemówię do Was jedynie obrazem... Wiosna już w pełni, zieleni się wszystko na potęgę i powoli rozkwita... Jest ciepło, więc rozpalamy grilla... w menu domowe hamburgery, pierś z kurczaka marynowana w musztardzie, cienkie kiełbaski i kaszanka... do tego pomidory malinowe i ogórki małosolne ;-) I jasne pełne
Taki odpoczynek lubię!
Życzę Wam błogiego popołudnia w ogrodach!

Dzisiaj spore zmęczenie daje znać o sobie, więc przemówię do Was jedynie obrazem... Wiosna już w pełni, zieleni się wszystko na potęgę i powoli rozkwita... Jest ciepło, więc rozpalamy grilla... w menu domowe hamburgery, pierś z kurczaka marynowana w musztardzie, cienkie kiełbaski i kaszanka... do tego pomidory malinowe i ogórki małosolne ;-) I jasne pełne

Taki odpoczynek lubię!
Życzę Wam błogiego popołudnia w ogrodach!

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Tak do mnie mów...
Tyle młodych liści, odcieni zieleni...soki krążą, ptaki śpiewają, grill skwierczy...cudnie!
Miłego

Tyle młodych liści, odcieni zieleni...soki krążą, ptaki śpiewają, grill skwierczy...cudnie!
Miłego

Kasiu, Aniu, cieszę się, że sprawiłam Wam odrobinę przyjemności dzisiejszymi zdjęciami 

- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
Ależ śliczności Aguś pokazałaś na tych zdjęciach
Sasaneczki, łepki tulipanków, zielone listeczki... wszystko pomału budzi się do życia.
Bardzo dobrze, że rozpaliliście już grilla. Należy Wam się odpoczynek, a i siły musicie zregenerować po tych pracach.
Ja właśnie wróciłam z ogródka, też popracowałam dzisiaj. Zbliżam się powoli do końca ...tych cięższych robót

Bardzo dobrze, że rozpaliliście już grilla. Należy Wam się odpoczynek, a i siły musicie zregenerować po tych pracach.

Ja właśnie wróciłam z ogródka, też popracowałam dzisiaj. Zbliżam się powoli do końca ...tych cięższych robót

Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<

Gosiu, napełniałaś pewnie skrzynie ziemią? Też masz dużo roboty... Ja już co najgorsze mam za sobą... Teraz trochę można wyluzować, ciesząc się ogrodem 
Wyszły mi boskie domowe hamburgery
Brzózki się zielenią, Gosiu!

Wyszły mi boskie domowe hamburgery

Brzózki się zielenią, Gosiu!
- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
Aguś, nie do końca wypełniłam. Kupiłam za mało ziemi
Musze dokupić worek. A i bratków muszę dokupić, bo tak mi się spodobały te 3 które kupiłam, że obsadzę nimi wszystkie kwadratowe donice 
A na domowe chamburgery, będziesz musiała dać przepis, skoro takie dobre wyszły

A na domowe chamburgery, będziesz musiała dać przepis, skoro takie dobre wyszły

Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 

Mam nadmiar bratków (kremowe i ciepła wiśnia) i ziemi - może Ci podwieźć? 
Gosiu, ja prawie nie korzystam z przepisów, wszystko robię intuicyjnie. Jakieś pojęcie oczywiście mam, bo gotować lubię przebardzo... Jak się spotkamy to powiem Ci jak robiłam.

Gosiu, ja prawie nie korzystam z przepisów, wszystko robię intuicyjnie. Jakieś pojęcie oczywiście mam, bo gotować lubię przebardzo... Jak się spotkamy to powiem Ci jak robiłam.