Lodziu,dziękuję
Ewciu,cieszę się bardzo że do mnie zaglądasz.Dowiedziałam się że szachownice powinno się sadzić tak,aby nic nie rosło nad nimi.
Pierwiosnki,w tym roku bardzo u mnie obrodziły
Przemku,mnie ten pierwiosnek też oczarował.W tym roku dokupiłam cztery pierwiosnki marketowe,mam nadzieję że ładnie przezimują.
Maryniu,wiosenka tak galopuje,że nie wiadomo co fotografować i co po kolei wstawiać na forum.
W poniedziałek jadę do kontroli z moim kręgosłupem ,bardzo mocno doskwiera mi teraz, odcinek piersiowy
Renatko,ja w tym roku mam nadmiar pierwiosnków z własnego siewu i prawie każdy inny
Postaram się wstawić zaraz zdjęcia.W tej chwili jestem na działce i mam troszkę słaby internet.Moja 18 ma wolne od szkoły trzy dni,bo są matury.Muszę ja troszkę wykorzystać
Ewciu,tak wszystko teraz nadrabia,że ja nie wiem co pierwsze wstawić.Pieris mój ma już trzy lata i bardzo wolno rośnie.
Iwonko,tak to już 6 maj,a ja nie mam kiedy wstawić zdjęć na forum.A to córcia przyleciała z Irlandii,a to znowu kłopoty ze zdrowiem

,a to jeszcze problemy rodzinne i tak cały czas coś.Myślę że już po malutku,wszystko się ułoży
Beatko,dziękuję

Cieszę się że do mnie zaglądasz

Ja za to zaglądam do zaprzyjaźnionych ogrodów,zwiedzam, ale nie mam siły pisać,więcej przebywam na działce jak w domu.I jeszcze ten słaby internet
Zaraz spróbuję wstawić zdjęcia