Mój ogród na fotografii cz. IV
- Dorota71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Mój ogród na fotografii cz. IV
Hahahaha, widzę, że nie tylko ja ściągam z lasu wszystko co można. 

- monimg
- 500p
- Od: 13 lut 2012, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Bogusiu.
Wiosna u Ciebie na całego. Żonkile w pełni rozkwitu, a nawet tulipan się jakiś rozwinął
Jakoś szybciutko.
Ciemiernik pierwsza klasa. Mój ma dwa listki i ciekawi mnie czy coś jeszcze pokaże.
Wiosna u Ciebie na całego. Żonkile w pełni rozkwitu, a nawet tulipan się jakiś rozwinął

Ciemiernik pierwsza klasa. Mój ma dwa listki i ciekawi mnie czy coś jeszcze pokaże.
- kasia_rom
- Od: 5 paź 2008, o 12:32
Wow, Bogusiu, piękne te korzenie i donice ...
Ciekawe czy donice też takiej patyny nabiorą , mchem obrosną , fajnie by wyglądały jak z kamienia
Ciekawe czy donice też takiej patyny nabiorą , mchem obrosną , fajnie by wyglądały jak z kamienia

- nataszka
- 100p
- Od: 19 mar 2013, o 19:36
Bogusiu ślicznego masz kota
U mnie burze przechodzą bokiem, od kilku dni tylko straszy grzmotami i chmurami a deszczu ani kropli.

- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Bogusiu, nie podziekuje, ale ciesze się, doszło, mam 

Bogusiu witaj
Pięknie wyglądają bratki w donicach. Napracowałaś się trochę obklejając je , ale efekt końcowy jest tego wart. Wiosna u Ciebie jest już bardzo kolorowa. U mnie krokusy i irysy"Kathrin Hodkin" były zaledwie kilka dni, nawet nie zdążyłam się nimi nacieszyć. Serdecznie pozdrawiam i miłego wieczoru.

Pięknie wyglądają bratki w donicach. Napracowałaś się trochę obklejając je , ale efekt końcowy jest tego wart. Wiosna u Ciebie jest już bardzo kolorowa. U mnie krokusy i irysy"Kathrin Hodkin" były zaledwie kilka dni, nawet nie zdążyłam się nimi nacieszyć. Serdecznie pozdrawiam i miłego wieczoru.

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- nataszka
- 100p
- Od: 19 mar 2013, o 19:36
Bogusiu czy u Ciebie dziś tez taka okropna pogoda? Wiatr mi róże w donicy przewrócił, ciągle zamiata piachem prosto w oczy a dwie godz temu zrobiło jakoś tak szaro i ponuro. Niby 18 stopni na termometrze ale przez ten wiatr o wiele chłodniej się wydaje 

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Witajcie moi kochani goście!...Nie mogę wyrobić się z pracą...i dlatego Was zaniedbuję...obiecuję poprawić się...
Dorotko!
...tak ja zamiast z lasu grzyby, "taszczę" konary i korzenie...
Moniko!/Monimg/...miło mi,że odwiedziłaś. U mnie tulipany przekwitają bardzo szybko, jedynie ciemiernik od dawna do teraz cieszy swoimi pięknymi kwiatkami.Pozdrawiam serdecznie!
Karolinko35...witaj
....zaglądaj częściej. Zapraszam serdecznie!
Kasiu_rom
...ach jak mi miło,że podobają ci się moje pniaczki i...rękodzieło
Pozdrawiam cieplutko!
Nataszko!...u mnie wczoraj lało przez godzinę....roślinki szczęśliwe a ja z nimi. Zazieleniło się na potęgę...
Pozdrawiam serdecznie! Teraz bardzo oziębiło się...mimo 17C na termometrze.
Aniu!...miło mi, że sprawiłam Ci małą radość
Julianno!...dziękuję za pochwały. Masz rację ...krotki jest okres kwitnienia tych wiosennych kwiatków.
Pozdrawiam cieplutko
Nataszko!...wiatr dzisiaj i u mnie po południu rozszalał się...Od rana wiało, ale zdecydowanie mniej i było cieplej...
Po południu ochłodziło się . Pozdrawiam i posyłam serdeczności
Dorotko!

Moniko!/Monimg/...miło mi,że odwiedziłaś. U mnie tulipany przekwitają bardzo szybko, jedynie ciemiernik od dawna do teraz cieszy swoimi pięknymi kwiatkami.Pozdrawiam serdecznie!

Karolinko35...witaj

Kasiu_rom

Pozdrawiam cieplutko!

Nataszko!...u mnie wczoraj lało przez godzinę....roślinki szczęśliwe a ja z nimi. Zazieleniło się na potęgę...

Pozdrawiam serdecznie! Teraz bardzo oziębiło się...mimo 17C na termometrze.

Aniu!...miło mi, że sprawiłam Ci małą radość

Julianno!...dziękuję za pochwały. Masz rację ...krotki jest okres kwitnienia tych wiosennych kwiatków.
Pozdrawiam cieplutko

Nataszko!...wiatr dzisiaj i u mnie po południu rozszalał się...Od rana wiało, ale zdecydowanie mniej i było cieplej...
Po południu ochłodziło się . Pozdrawiam i posyłam serdeczności

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
- 500p
- Od: 31 sie 2012, o 14:07
Witaj Bogusiu
Ja zagoniona jestem tak że mało czasu na forum spędzam.Do południa posadziłam jeszcze dalii ale to nie wszystko bo szukam miejsc dla nich
bo tyle mam ale od przybytku głowa nie boli.Poza tym mam spotkania do bierzmowania ,do komunii i jeszcze jarzynki posiać.
A od czwartku do szkółki krzewów ozdobnych na 5 lub 6 godzin do pracy sadzic wrzosy.Dobrze że starsza córka kończy szkołe ale przed nią matura.
Ja zagoniona jestem tak że mało czasu na forum spędzam.Do południa posadziłam jeszcze dalii ale to nie wszystko bo szukam miejsc dla nich

A od czwartku do szkółki krzewów ozdobnych na 5 lub 6 godzin do pracy sadzic wrzosy.Dobrze że starsza córka kończy szkołe ale przed nią matura.

Ogród Majkihttp://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 47&start=0
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bogusiu wszyscy jesteśmy mocno zapracowani, Pogoda dopisuje więc wielkie porządkowanie, sadzenie, przesadzanie w ogrodach! Czy jarzynki już siałaś?
- bwoj54
Majko!...wraz z nastaniem wiosny, my "zielono zakręceni" pracy mamy ogrom, bo przecież to nie tylko ogród , ale tez dom ...sprzątanie, gotowanie, wyjazdy...a i dla siebie musi być czas
Pozdrawiam cieplutko!
Marysiu!
...tak kochana ..posialam warzywka ...a nawet 15 .04 posadziłam dwa rzędy ziemniaków wczesnych, kiełkowanych.
Przykryte są agrowłókniną i tak zabezpieczone będą aż do kopania .
Życzę miłego dnia , pracowitego , pełnego
Karolinko!
....miło,że jesteś
Koniecznie muszę zaglądnąć zaraz do Ciebie .
Tymczasem wstawię fotki rozwijającej się na dobre wiosny.
Miłego dnia!

Pozdrawiam cieplutko!

Marysiu!

...tak kochana ..posialam warzywka ...a nawet 15 .04 posadziłam dwa rzędy ziemniaków wczesnych, kiełkowanych.
Przykryte są agrowłókniną i tak zabezpieczone będą aż do kopania .
Życzę miłego dnia , pracowitego , pełnego

Karolinko!

Koniecznie muszę zaglądnąć zaraz do Ciebie .
Tymczasem wstawię fotki rozwijającej się na dobre wiosny.

Miłego dnia!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- bwoj54
- abcd
- 1000p
- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Kontakt:
Śliczne hiacynty 

- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Piękne zdjęcia Bogusiu! Zajrzeć do Ciebie - to po prostu wielka przyjemność!
Fajne te donice, które sama zrobiłaś. Wydaje mi się że świetnie by wyglądały porośnięte mchem...tak romantycznie - jak stare kamienne amfory w pałacowych ogrodach...
Fajne te donice, które sama zrobiłaś. Wydaje mi się że świetnie by wyglądały porośnięte mchem...tak romantycznie - jak stare kamienne amfory w pałacowych ogrodach...
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Bogusiu zupełnie nie znajduję dla siebie usprawiedliwienia. Zgubiłam Cię
. Nawet dziwiło mnie, że nie masz wątku
. Zaglądałam od czasu do tego z kartkami, a tu taki cukiereczek obok mi się skrył. Teraz to ja już Cię nie opuszczę...
Rośliny od Ciebie pięknie przezimowały, tylko mahonia coś niebardzo
. Szkoda mi jej strasznie, bo chciałam ją mieć.

Rośliny od Ciebie pięknie przezimowały, tylko mahonia coś niebardzo