Wiejski ogród - kamixsa
Dziękuję za odwiedziny
Gabi
Wiolu
Ewo
Lisko ja też mam w różnych miejscach i te w słońcu mają więcej kwiatów niż te w cieniu .na opakowaniu pisało że to miniaturki
niektóre rozeszły się po całej rabacie może ze cztery to miniaturki
nie wiadomo na jakie ty trafiłaś
Haniu mam dwa rodzaje juki wysoką że dzwonki wiszą w duł i taką że kwiaty się otwierają w górę i jest nisza ,mają około czterech lat
Gabi
Wiolu
Ewo
Lisko ja też mam w różnych miejscach i te w słońcu mają więcej kwiatów niż te w cieniu .na opakowaniu pisało że to miniaturki

Haniu mam dwa rodzaje juki wysoką że dzwonki wiszą w duł i taką że kwiaty się otwierają w górę i jest nisza ,mają około czterech lat
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Krystyna jak to jest, mieszkam 60 km przed granica Holenderska i..........w tamtym roku cale lato lalo ...w tym roku tez slonca brak....wciaz popaduje
........ dalie jeszcze nie kwitna,canny tez,winogron jest o polowe mniejszy....
Za to milo poogladac twoje kwitnace roslinki-piekne
Pozdrawiam Markus
........ dalie jeszcze nie kwitna,canny tez,winogron jest o polowe mniejszy....
Za to milo poogladac twoje kwitnace roslinki-piekne

Pozdrawiam Markus
A mogłabyś zobaczyć u mnie? Są ogromne!!!!!!! Te na zdjęciach rosną w pełnym słońcu a kwiatów mało ...kamixsa pisze: Lisko ja też mam w różnych miejscach i te w słońcu mają więcej kwiatów niż te w cieniu .na opakowaniu pisało że to miniaturkiniektóre rozeszły się po całej rabacie może ze cztery to miniaturki
![]()
nie wiadomo na jakie ty trafiłaś
![]()
![]()
ja mam pnące...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Witajcie już szybciutko odpowiadam
Lisko ja nasturcje z donic wyrzuciłam brzydko wyglądały takie rozrośnięte ,zaraz wpadnę do ciebie
Haniu to nie werbena tylko wieloletnia firletka
Tess dziękuję za odwiedziny
Markussch a u nas taka susza dzisiaj to i u mnie pada
Dajsy winogron faktycznie w tym roku jest dorodny ale on chyba lubi taka suszę i upał jaki był
Lisko ja nasturcje z donic wyrzuciłam brzydko wyglądały takie rozrośnięte ,zaraz wpadnę do ciebie

Haniu to nie werbena tylko wieloletnia firletka

Tess dziękuję za odwiedziny
Markussch a u nas taka susza dzisiaj to i u mnie pada
Dajsy winogron faktycznie w tym roku jest dorodny ale on chyba lubi taka suszę i upał jaki był
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Krysiulku. dziękuję ci za wizytkę u mnie. Samem mam teraz dziwne problemy studniowo-wodne, ale co tam. Przepiekne masz dalie i ta biała hortensja- śliczna. A winogron już ma tyle kiści. Ja nie wiem mieszkamy niedaleko, a u Ciebie wszystko szybciej rośnie-dziwna ta natura,albo ja tak umiem dbać
. Buziaki dla Ciebie i milego dnia życzę. ;:12 pa