Sylwia85 - skoro tak podobają Ci się zdjęcia z Holandii to wrzucę jeszcze kilka ;) Sam rok temu rozpływałem się w wątku Tamaryszka ;)
kogra - oj było na co poprzeć, ale czasu było za mało na rozkoszowanie się widokami. Na zdjęciu jestem ja

Staram się nie przenosić prywatności na Forum. Dlatego też jest to dopiero 2 zdjęcie z moją osobą w przeciągu 6 lat na Forum. W tym przypadku nie umiałem się powstrzymać. A przy okazji Ty i pozostali Forumowicze macie okazje dowiedzieć się kto to jest ten Priam. Zawsze inaczej pisze się z osobą, którą można sobie przywołać w pamięci.
julianna - wyjazd do Keukenhof był niezwykle inspirujący. Dzięki temu wiem jak wiele brakuje mi do ideału. W warunkach ogrodowych ciężko odtworzyć taki widok, ale starać się trzeba ;) Cieszę się, że w Holandii kwitły jeszcze moje ukochane krokusy.
Mariola54 - bardzo się cieszę, że aktywnie udzielasz się w moim wątku. W końcu razem tworzymy to Forum. W Holandii można doświadczyć i zobaczyć inną Europę. To fajne bo siedząc w domu nigdy nie doświadczymy piękna tego świata. Sam także widziałem ten niezwykły widok z tysiącem rowerów. Niecodzienny i niesamowity widok. U nas też przydałoby się przesiąść z samochodów na rowery. A wracając do "Czerwonych latarni" to uważam, że jest to lepsze wyjście niż wschodnio-europejskie rozwiązania.
AGNESS - tak jak pisałem w Twoim wątku jesienią muszę poważnie rozważyć zakup szachownicy Michajłowskiego i ranników. Czasami potrzeba czasu, aby przekonać się do niektórych roślin. W sumie to i obuwik królewski by mi się przydał ;)
http://sadzawka.pl/Cypripedium_reginae-Obuwik_krolewski

--

-

--

-

--

-

--

-

--

-

--

A tutaj pawilon ze storczykami. Moja siostra była chętna zostać tam na zawsze ;)

--

-
Za to moje serce skradły te dwie rośliny. Storczyk gruntowy Pleione 'Tongariro' i krokus 'Tricolor'

--