Ula, na parapetach pusto, jedynie mina posiana a reszta będzie wysiewana do szklarenki za dwa tygodnie. Agnieszko u nas po śniegu już tylko wspomnienie, wyłażą za to ładnie tulipany.
Jaka piękna wiosna już u Was, jeszcze trochę i tulipany zaczną kwitnąć. U nas dzisiaj leży zmarznięty śnieg i jest zimno, straszna pogoda, a było już tak fajnie.
Witaj Danusiu, pospacerowałam po waszej działeczce i jestem pod wrażeniem pięknych roślin,sąsiedztwo lasu stwarza niespotykany klimat.Myślę,że w waszym zakątku można się wyciszyć i odpocząć od codzienności.Zdjęcia roślin bardzo profesjonalne.
Witam Danusiu
Skorzystałam z zaproszenia i zwiedziłam Waszą oazę zieleni i spokoju. Macie pięknie usytuowaną działkę przy sosnowym lasku , domek też się ładnie komponuje.
Miejmy nadzieję ,że wiosenka zaraz rozgości się na dobre i wszystko zakwitnie.
Witaj Beato, na razie na działce nic się nie dzieje , jeszcze trochę śniegu zalega a i temperatury jeszcze nie do prac. Miejmy nadzieję że już w tę sobotę ostro ruszymy z pracami i z wątkiem.
Witaj Danusiu,ja tez planuję w sobotę zabrać się za jakieś prace,a przede wszystkim zacząć sadzić ogród,który zrobił mi się w garażu.Oby tylko pogoda nie pokrzyzowała nam plaanów.
Też myślę ,że w ten weekend ziemia pozbędzie się uciążliwej kołderki i będzie można ruszyć do dzieła.
Jak słoneczko grzeje to od razu energia rozpiera i chce się popracować
Witaj Ula, fotki tegoroczne, dużo śniegu już stopniało, pewnie w lesie poleży do maja ale góra przy chałupie już wiosenna.
Małgosiu u nas w domu tylko kanny i mina, reszta idzie właśnie w sobotę do szklarenki
Beatko teraz to już tylko może być cieplej i ładniej, zimy już stanowczo za dużo i za długo.
Witajcie Danusiu i Andrzeju
piękne krokusiki i śliczne zdjątka w plenerze,takie swojskie,,pięknie ujęcia chmurek,nieba,,,w pełni profesjonalne, dla fotografa
dziękuję,za wczorajsze spotkanko i że mogłam was poznać
Witamy i przesyłamy wiosenne pozdrowienie z ogrodu pod sosnami , skądinąd wam znanego. Piękne zdjęcia budzącego się do zycia ogrodu na piaskach nadwieprzańskich oddają cały smak i urok tej pory roku.