Witam Was dziewczynki
Dziś cieplutko było

słonecznie calutki dzień. Wszystko zaczyna coraz lepiej kwitnąć...
Marysiu o tak coraz więcej roślinek się budzi i pokazuje światu ...
Beatko no szkoda,szkoda niestety

myślałam że mi zakwitną a tu zostało mi i no kilka a reszte niestety myszaki zjadły.Posadziłam jesienią czosnek zwykły niedaleko tulipanów właśnie i jednak i tak się podkradły i zjadły

jakieś cwane mi się trafiły! Jesienią posadzę więcej czosnku to może juz mi nie podejdą ehh...te gryzonie!
Karolinko witam i zapraszam !
Dorotko z każdym dniem coraz kolorowiej się robi
Gosiu witam Cię cieplutko u siebie

i zapraszam! dziękuję ... kaktusik szaleje na całego dzisiaj pokazał do słoneczka 7 kwiatów!

sama jestem w małym szoku że tak kwitnie...
Reniu witam

no pewnie że pozwolę no baaa możesz mnie odwiedzać o każdej porze dnia i nocy!

haahaa zobaczymy jak tego roku Mi zakwitną iryski jak na razie ładniutko obudziły się po zimie ...
Sylwuś 
właśnie nie posadziłam do koszyczków

nigdy mi nornice nie zakradały się do ogródka tam gdzie mam tulipany ale jednak tego roku zawitały! teraz będę sadzić właśnie w koszyczkach lub jakiś doniczkach tak jak mi radzisz kochana.Mieczyki na wszelki wypadek posadzę właśnie do doniczek i wsadzę do ziemi

może nie będzie tak żle i nornice nic nie podjedzą ...
Julianna właśnie dobry sposób na mieczyki bedzie żeby posadzić je w koszyczkach

też tak właśnie zrobię! Posadziłaś już mieczyki kochana? Ja właśnie się zastanawiam czy posadzić czy też jeszcze poczekać i na początku maja wsadzić

wsadziłam wczoraj 6 mieczyków po 3 do jednej donicy - będą stały przed domem na tarasiku ...
Ewo ehhh te nornice chyba nam wszystkim dokuczają na całego! Musimy jakiś sposób wymyślić żeby je raz a dobrze przegonić z naszych ogrodów!!
Aguś no proszę ! miodunka jednak zakwitła,promienie słoneczne jednak potrafią zdziałać cuda...