Ewa Witam
Nie tylko liliowo-niebiesko , kwitną też żółte i inne . Marzenko Dziękuję - mam jeszcze różowe przylaszczki ale one jakieś nie fotogeniczne Jagusia Mi też się podobał ten chwast i dlatego go nie wyrzuciłam - chętnie się z Tobą podzielę ( tylko podeślij mi adres bo będzie tak jak z dalią - leży gdzieś w piwnicy w reklamówce , nawet do niej nie zaglądałam czy przeżyła bo przecież nie mogłam się doprosić adresu ) Gosiu Czyżby podbiał od Ciebie ??? nie pamiętam skąd mam , rośnie w doniczce , więc nie chwast ( zioło ) dzięki Małgosiu U mnie też krokusiki mizerne - jedne już przekwitają inne dopiero pokazują swoje łepki
Zapraszam częściej Bogusiu Dziękuję - u Ciebie to dopiero ślicznie , Ty masz chyba o dwa tygodnie wcześniej wiosnę Gosiu Aż mnie zawstydziłaś U Ciebie śliczne rabatki - posprzątane , a przecież pracujesz a ja nie mogę się jakoś pozbierać .
żeby nie było że tylko niebiesko
Tereniu super Ci się zestawiły zdjęcia kwiatków, najpierw zimne potem ciepłe barwy Padało u Ciebie wczoraj? Dowiedziałem się, że w Olesznie ponad 1,5 godz padało, u mnie ani kropli a tak by się przydało...