Dom
- paputowy dom
- 200p
- Od: 11 cze 2012, o 21:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Greta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2007, o 20:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Dom
Zapomniałam dodać , że dom masz piekny z klimatem , a co do desek na sufitach , ja też mam w łazienkach , sypialniach , od poczatku powstania domu , są w rewelacyjnym stanie , nie ma grzyba , wystarczy wietrzyć pomieszczenia i czasem przeciagnać szelakiem .
Stare drewno wiecej wytrzyma , od świerzego , czesto zle przechowanego , wilgotnego .
Stare drewno wiecej wytrzyma , od świerzego , czesto zle przechowanego , wilgotnego .
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Nowy piękny awatarek - w całości
pięknie...

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- paputowy dom
- 200p
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Jeśli pytasz o chęci to zawsze! gorzej z możliwościami czasowymi do opieki nad nimi, zwłaszcza że kuwetowym jest eM i strasznie na tę funkcję wyrzeka...jak przyniosę trzeciego kota do domu, to następnego dnia zastanę walizki spakowane pod drzwiami, ale...daj pomyśleć, bo mała cudna jestpaputowy dom pisze: Czekam na nią po niedzieli. Wyglada jak Matylda z Leona zawodowca

To Fred, nasz trzyletni kotekpaputowy dom pisze:...Bagienko co to za kocidło w avatarku ? podobna do Loli - kotki mojej koleżanki,która nie odstępuje człowieka - chyba,że do miskiJest rozkosznie gruba i pieszczotliwiec z niej na maxa...

Kochany niepieszczoch, chyba, że sam ma ochotę na głaski i baranki, wtedy molestuje... Jest kotkiem mojej córy Olgi, jej nie odtępuje na krok i bardzo pilnuje (dając łomot

- paputowy dom
- 200p
- Greta
Foliowiec rewelacja
Psinka czy nie ma coś z błednikiem albo z uchem środkowym ?
a nie jest taki staruszek , max może mieć 6-7 lat , ludzie na wsiach nie dbaja o zwierzęta , ostatnio jak widzialam urywki o powodzi , to przeraził mnie obrazek przywiazanego psa na łańcuchu do budy , pływajacego w wodzie
wiecej nic nie pisze ...

Psinka czy nie ma coś z błednikiem albo z uchem środkowym ?
a nie jest taki staruszek , max może mieć 6-7 lat , ludzie na wsiach nie dbaja o zwierzęta , ostatnio jak widzialam urywki o powodzi , to przeraził mnie obrazek przywiazanego psa na łańcuchu do budy , pływajacego w wodzie

wiecej nic nie pisze ...
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Paputku - piękny foliak! Co za przyjemność będzie, jak się w nim zazieleni 

- paputowy dom
- 200p
W foliowcu posadzone 44 krzaczki pomidorków i około 15 papryk
Nowa rabata prawie gotowa. Posadziłam na niej różę pnącą Ghislaine de Feligonde i powojnik Jackanii , tymczasowo (?) jest tam też róża Jacques Cartier. Czekam jeszcze na Pashminę.
Posadziłam też powojnik Jan Paweł II i czekam na różę Veilchenblau od Ewy, którą zamierzam do niego dosadzić.
We wiaderkach czeka na sadzenie powojnik Blue Angel i róża Rotes Meer.
Wsadziłam też koło "gołej" czereśni ptasiej różę Lykkefund.
Na swoją kolej czeka wiciokrzew pomorski Serotina - tyczasowo posadziłam w dużej donicy.

Nowa rabata prawie gotowa. Posadziłam na niej różę pnącą Ghislaine de Feligonde i powojnik Jackanii , tymczasowo (?) jest tam też róża Jacques Cartier. Czekam jeszcze na Pashminę.
Posadziłam też powojnik Jan Paweł II i czekam na różę Veilchenblau od Ewy, którą zamierzam do niego dosadzić.
We wiaderkach czeka na sadzenie powojnik Blue Angel i róża Rotes Meer.
Wsadziłam też koło "gołej" czereśni ptasiej różę Lykkefund.
Na swoją kolej czeka wiciokrzew pomorski Serotina - tyczasowo posadziłam w dużej donicy.

- Greta
pieknie wszystko wyglada , wyglaskane i wypieszczone , zasieki antypsowe rewelacja (sama tez mam cos podobnego) , ale mnie najbardziej zainteresowały stare kafle z pieca przy powojniku , może by je jakoś inaczej zagospodarować ?