Ja też nie lubię po tym jeździć. Wczoraj omal nie skasowałam kapliczki na zakręcie mimo napędu na cztery koła Chyba by mnie wyklęli we wsi
Miłego weekendu
witaj .
A ja sobie wiosnę w domu zrobiłam z prymulek i narcyzów. I mam nadzieję, ze już niedługo...
Isiu a zamówiłaś już różyczki w rosarium? Bo bym się podłączyła do zamówienia.
Wprawdzie ja zaszalałam i 4 róże z Serbii zamówiłam, ale...
dziewczyny ja teraz tylko białe na obrazku poproszę.... Kasiu bardzo dobry pomysł u mnie wiosennie hiacynt kwitnie Różyczki będę zamawiała w tym tygodniu (do niedzieli) jak masz już kandydatki to napisz na maila jakie chcesz i ile - imasz@wp.pl
Isiu bardzo ci dziękuję. Już przesłałam mailem.
A zakupiłaś jakieś Harkneski w Auchanie? Ja się na sir Lancelota skusiłam.
I na balkonie trzymam. Kasia
Witaj Isiu! Wiosny i u Ciebie nie widać, ale za to jest śliczna Golden Celebration.
A co do tej jukki przytulonej do róży - teraz się przyjrzałam i wiem skąd ta pomyłka - jej kwiaty są tak duże, że nawet mi nie przyszło do głowy, że to jukka...
Witaj Izo nie widać wiosny niestety wszystko pod śniegiem mniej lub bardziej rozmokłym nie wstawiam nic na razie bo jakoś serce mi zamarło na takie zimy przeciąganie. Twoje zdjęcia fantastyczne, a ta pergola z białą różą i lawendą i przetacznikami w nóżkach śliczne klimaty dziękuję
Aniu czyżby Twoja frosycja sie zbuntowała poczekaj jeszcze chwilkę u mnie starsze egzemplarze przycięte ale i frsycja juz pęka powoli i coraz bardziej zielono
Gosiu zdjęcia są tylko niestety nie mogę ich pomniejszyć i fotosik mnie nie wpuszcza jestem gościnnie na Maćka komputerze (laptop odmówił posłuszeństwa) a on nie ma zainstalowanego czegoś tam żebym mogła podziałać