Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Norbitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Aniu ... ja też tak uważam.
Podglądam te wianki od tych przedświątecznych i tak mi szczęka opadła, że nawet się nie odzywałam , bo inni powiedzieli już wszystko o cudach tworzonych przez Agę :)
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Agnieszko, jakie ty masz pomysły ;:oj ;:180
Piękne wianki......na ścianie domu jeszcze nigdy nie widziałam, żeby wisiały ;:oj Cudnie to wyglada!
Miłego dnia .
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aga świetny pomysł z wiankami naścianie ...wart odgapienia ;:108 No i wianuszki jak zwykle urocze....Wiesz wczoraj sprzątałam u siebie i miałam podobny bajzelek jak pokazujesz na swoich fotkach... szkoda tylko, że nie wpadłam na taki pomysł jak Ty i nie uwieczniłam tego na fotkach...hihiihi w pełni lata będziesz miała fajne zdjęcia do do porównania z serii - jak było...jak jest...

Pozdrawiam Jola
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś ,żeby było ładniej to najpierw trzeba nabałaganić ,żeby można było odróżnić efekty :;230 Szkoda ,ze do pracy mam tylko 2 ręce czyli moje ;:224 We dwójkę zawsze robota szybciej idzie
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

W czasie gotowania obiadu przyozdabiałaś wianuszki???

dziewczyno!!! weż coś uspokajającego, bo się spalisz niedługo :;230 :;230 chociaż skoro to lubisz....

no ale niedługo we śnie będziesz robiła, a to już jest niebezpieczne ;:306 ;:306 ;:306 możesz staremu oko wykole.., uszkodzić.
Pozdrawiam, Agata.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Jula u mnie i dziś słonecznie i pięknie. Tak gorąco, że aż musiałam z ogródka uciekać, bo nie dałam rady pracować w upale :lol: Ale pewnie i do mnie dotrze ochłodzenie, bo do mnie zawsze później wszystko przychodzi...
Ciekawe czy udało Ci się posadzić różyczki, zaraz pójdę co Ciebie na przeszpiegi ;:196

Jolu dziękuję ;:196 Wianuszki robię od zawsze , takie różne ozdóbki to moja pasja :D

Aniu dziękuję ;:196 Wszystkie takie jesteśmy , robótki palą nam się w łapkach :D

Beatko dziękuję za miłe słowa :oops: Cieszę się bardzo, że zaglądasz i odezwałaś się ;:196

Reniu bardzo się cieszę, że podoba Ci się ;:196 Wianki wiszą na ścianie od tarasu, sporo mam na nim wikliny, uwielbiam takie klimaty.
Tobie również miłego dnia ;:196

Jolu cieszę się, że pomysł z wianuszkami podoba Ci się :D
Takie fotki z przed i po świetnie wyglądają, fajnie sie porównuje po czasie efekty swojej pracy i działalności przyrody :D

Jadziu u mnie eM bardzo rzadko włącza się w prace ogrodowe..... kosi trawniczek i zawsze wywozi zielsko, które w dziwny sposób się mnoży i wiecznie są pełne taczki 8-) :lol:

Agatko ja tak już mam , że często robię kilka rzeczy równocześnie 8-) :lol: W nocy też mi się zdarza pleść wianki.... ale nie w łóziu :;230

Dziś zrobiłam sesję zdjęciową kwiatuszkom, ostatnio nie miałam czasu na robienie fotek, a już co nieco się pojawiło :D

Tulipanki Fashion.... jedne z moich ulubionych ...Wybaczcie, że tak dużo fotek, ale tak mi się podobają, że nie umiem wybrać :roll: :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ciemierniki coraz ładniejsze

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

Agniesiu, ależ cudownie kolorową wiosnę nam pokazałaś ;:167 ;:138 :tan
U nas dzisiaj słonka brak, deszczyk pada... ale to dobrze, bo dobry czas na sadzenie roślin, a właśnie kilka posadziłam :D
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
magry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2009, o 19:20

Post »

Tulipanki to chyba wszystkim podobają się.Wydawało mi się,że jesienią posadziłem sporo ale tak patrzę teraz,że coś mało a
botanicznych to w ogóle nie widzę.No i czas rozpocząć jesienne plany.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Czas na ciemierniki teraz. ;:333
Też bardzo je lubię.
Tulipanki widzę też lubisz jak ja, szkoda że tak dużo ich padło poprzedniej zimy.
Ale fajnie, że mamy już na czym oko zawiesić w ogrodzie. ;:215
Grażyna.
kogro-linki
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Aguś, tulipany urocze, ale tym razem to ciemierniki, zwłaszcza te ciemne, ujęły mnie za serce :)
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

ciemierniki faktycznie ładne :wink:
Ale tulipanki już ci kwitną ; ;:224 ;:224 U mnie jeszcze nie :( wiem,wiem,,,,,po prostu inna odmiana :?
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Tulipanki śliczne nie dziwie się, że nie mogłaś wybrać zdjęć ;:167
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

O mnie za mnie zdjęć tulipanków i nie tylko mogło by być wiele więcej. Miło oglądać takie śliczności :D
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Moje niektóre tulipanki wystawiaja pączusie, a ciemiernik chyba ma jakiegos pączusia ;:oj .Dziś zobaczyłam.To mój pierwszy, więc taka z deka zielona jestem :oops: Twoje tulipanki sa piekne ;:173 Ale ciemierniki robią furorę ;:333
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Małgosiu u mnie dziś był taki upał, że musiałam uciekać z ogródka, nie dałam rady pracować. Przydałby się i u mnie deszczyk, sucho jest bardzo..... jak nie zacznie padać, to jutro węża wyciągam i leję.....

Janku ja już przez 2 sezony nie dosadzałam żadnych cebulowych, poza liliami. Tej jesieni też koniecznie muszę posadzić sporo krokusów, troszkę tulipanów botanicznych i hiacyntów i trochę maluszków wczesnowiosennych , bo odczuwam niedobór tych kwiatów :lol:

Grażynko tulipanki właśnie dziś zakwitły.....powiem szczerze, że bardzo mnie zaskoczyły, wczoraj pączuszki wydawały się bardzo malutkie i sądziłam, że jeszcze z tydzień poczekam na kwiatuszki.... a tu taka miła niespodzianka :D
Ciemierniki coraz ładniej zakwitają, mam troszkę siewek, muszę je poprzenosić w różne miejsca w ogródku :D

Aguniu ciemierniki uwielbiam :D Mam 9 dorosłych krzaczków, ale zawsze kwitną tylko 3....pozostałych nie widziałam kwiatuszków.....chyba muszę postraszyć je kompostem :roll: :lol:

Aniu to tulipanki Fashion, one są bardzo wczesne i jako jedyne u mnie kwitną..... u pozostałych nawet pąków jeszcze nie ma .... Jesienią muszę koniecznie dosadzić więcej botanicznych :D

Ewuniu no nie mogę nacieszyć się tymi tulipankami.... dziś dopiero zakwitły i są takie śliczne, że siedzę na huśtawce i aż się uśmiecham na ich widok 8-) :lol:

Aniu cieszę się bardzo, że oglądanie moich kwiatuszków sprawia Ci przyjemność :D Mnóstwo kwiatów już ma pąki i teraz każdego dnia będzie więcej kolorków :D

Aniu bardzo jestem ciekawa jaki okaże się Twój ciemiernik, będę z niecierpliwością czekała aż zakwitnie :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”