Pat, lawenda po zimie wygląda tak jakby wcale zimy nie było (tfu, tfu). Czyli na tej mojej pustyni jest szansa na prowansję, co mnie bardzo cieszy, bo taki jest plan

Zrobiłam eksperyment i kilka krzaków przycięłam króciutko a kilka zostawiłam jak widać na zdjęciu, zobaczymy jaki będzie efekt.
Aga, żonkilom jak widać służy brak ziemi, wody i szczególnej troski

Perz jak wlezie to koniec, nawet lupa i pęseta nic nie pomogą
Iga, moje nie są co prawda kieszonkowe jak Twoje, ale na kolanka pchają się tak samo
Marzka, moje psice tez czasami skaczą sobie do gardeł, ale to normalne w stadzie. Różyczki biegnę do Ciebie podejrzeć
Aga, bardzo mi sie podoba określenie cebuLOVE

Doskonale oddaje moje uczucia wobec nich.
Mirka, ja bardzo chętnie skorzystam z oferty darowizny

Psiny jakie są, każdy widzi, czyli miłość w czystym wydaniu

Kamienie leżą u kamieniarz, który chyba z braku sprzętu ich nie obrabia a teraz zaciera ręce, bo sie ich pozbył. Nawet nie wiedział, że chce sie ich pozbyć, ale myślę, ze teraz jest zadowolony z tego faktu
Byłam, uczestniczyłam, zdobyłam wyróżnienie specjalne
"Wygryzły" mnie kluski ziemniaczane, ciasteczka w kształcie grzybów i wędzone kiełbasy
W tym roku postawiłam na kolor niebieski i fiolety w aranżacji ekspozycji, bo postanowiłam użyć naczyń "rodowych" i obrusu robionego przez moją mamę i jakoś tak mi się z nimi skomponowało

Nie jest to mój kolor, ale chciałam zrobić coś innego niż zwykle. Efekty były takie: