Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Post »

Aguś, to odwaliliście dzisiaj kawał dobrej roboty ;:215 Trawniczek już niedługo z pewnością nabierze zieloniutkiej barwy.
Życzę udanej akcji 'sadzenie"...zresztą dlaczego ma się nie udać. Macie już niezłą wprawę z Panem M :D
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

No chyba schodzę na psy... 44 strona ;:223 Załamię się jak nic.
Piękne porządki :uszy Popatrzę i powzdycham, bo i tak sama tak nie dam rady...
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Gratuluję Aga, odwaliliście kawał porządnej roboty ;:138 Może kiedyś i u mnie przyjdzie czas na piękny trawnik, wtedy zgłoszę się do Ciebie po poradę co do maszyny ;:108
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dziś zaczęłam wygrabiać mój mikroskopijny trawniczek i dobrnęłam raptem do połowy. Tym bardziej jestem pełna podziwu dla waszej pracy ;:180 ! Wertykulacja dopiero przede mną. Ręczna ...
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Asiu, Mileno, Aniu (jak dobrze, że wpadłaś - zgubiłam Cię!), Nutka, Dario, Ewa - dziękuję Wam za tyle serdecznych słów...
Faktycznie, odwalona bardzo ciężka praca - dosłownie nie czuję mięśni. Ale zawzięłam się, że wszystko to, co PanM zwertykulował, zgrabię. I udało się. Jutro będzie już lżej. Chyba ;:173
Wiem, że pracujemy wszyscy niesamowicie intensywnie, ale wytrzymajmy jeszcze trochę... już niedługo będziemy mogli choć na chwilę zrelaksować się pod parasolem, na wygodnym fotelu/leżaku z lampką zasłużonego wina. Czekam na to ;:173
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś wykonaliście ogrom prac ;:180
Ja dzisiaj uporałam się ze wszystkim :heja
Lampka wina ;:304 należy się jak najbardziej ;:170
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Aguś hej ;:168
Ile qwerwy w Tobie .Wiosna wszystko i wszystkich rozgrzewa. ;:215 ;:108 Już masz przawie wszystkie prace startowe na ukończeniu . Ja wolę browarek , ale to dopiero w niedzielę . ;:108 ;:108 Początek , to co najważniejsze zrobiłem , ale na zarobkową robotę musiałem się przestawić. Pokrewna praca , świerki , co ubyło uzupełnić. ;:333
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko, ale się będzie spało ;:19
Macie tego siana - może kurniczek założysz? będzie jak znalazł i jajeczniczkę PanM w niedzielę zje, a i porządku już takiego w ogrodzie nie będzie :lol:
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Agnieszko ogrom prac wiosennych macie już za sobą.Ja mam mały 350m ogródek i ręczny wertykulator.Mam zwertykulowane połowę trawnika . Jutro dokończę.Siana miałam dużo nawet na tak małym skrawku trawnika.Czy nawóz rozsypujesz rozsiewaczem? , bo ja robię chyba coś nie tak, jasne placki mam gdzieniegdzie.Pozdrawiam słonecznie. :wit
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Dzień dobry Aga, pomimo tego, że wolne od biura, to Ty już na nogach. Oj będzie się dzisiaj u Ciebie działo, zazdroszczę. Ale ja jadę dzisiaj do K z kaską, może jutro też mi przywiozą? Chociaż ja nieprzygotowana tak kompletnie. Pogoda dzisiaj w porządku, tylko żeby nie ciaprało, mi w takim upale jak wczoraj to ciężko się pracuje w ogrodzie. Mam w planach dzisiaj też Ulińskich, trawki, zobaczymy czy podjadę, najbardziej mi się nie chce do Ulińskich. Jeszcze u nich nie byłam, oni są dosłownie w Konstancinie?
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Nie każdy może wziąć urlop :( Liczę jednak na to, że zdążę posadzić róże-27 się uzbierało i najwyższy czas się nimi zająć.
Słońce sie pokazało, ale chmury od rana wiszą. Może sobie pójdą.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---

Post »

Ewa, masz jeden dzień dodatkowo wolny, więc i tak jesteś do przodu... ja wracam dopiero o 17ej, więc gonię własny ogon, żeby zrobić w ogrodzie to, co niezbędne.
Słońce się pokazało? To może i do nas przyjdzie :) Miłego!
Bogna, ja też wolę ciut chłodniejszą pogodę na ogrodowe prace... deszczyk ustał, zatem będzie można spokojnie działać... mam tyle do zrobienia!
Do Ulińskich pojadę pewnie około 11. Dojazd do nich jest prosty... jadąc przez Magdalenkę mijasz duże skrzyżowanie w Piasecznie, jadąc cały czas prosto... jakiś kilometr i chyba są po lewej stronie... zobacz w google mapy, wszystko będzie jasne. Ja sobie na wszelki wypadek wklepię w nawigację, bo też jeszcze u nich nie byłam.
Ciśnij K. żeby Ci jutro przywieźli, chociaż mam wrażenie, że są mocno obłożeni pracą. Może się uda, zresztą, wydajesz konkretne pieniądze, więc...
Owocnego dnia!
Julianno, dzięki za odwiedziny i słowa wsparcia - bardzo są mi potrzebne do dalszego działania!
Tak, nawóz na trawniku rozsypuję za pomocą rozsiewacza... inaczej nie wiedziałabym gdzie sypię, a tak, idę pasami.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Marysiu, spałam jak zabita po tym grabieniu ;:173 Dziś zbieram sianko i mimo, że kusisz kurkami, to się nie zdecyduję... nie mam kiedy opiekować się tym całym inwentarzem! ;-) Miłego ;:168
Tadziu, dostałam powera, to działam... niedługo baterie mogą się wyczerpać, w tym tempie, więc powinnam dawkować robotę, ale jest tyle do zrobienia! Miłęgo browarku w niedzielę, po robocie :)
Aga, super, że zrobiłaś wszystko! Ja wciąż w lesie, przez tę powierzchnię trawnika ;:224
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Agus,pracowite dni za toba.Mam nadzieje,ze te puste place się zazieelenia,u mnie tez miejscami do łysego jest.Wczoraj dałam nawóz rózom,hortensjom, rh i zasiliłam ziemie humusem,ale nie dałam fizycznie rady wszystkich rabat podlac.
x-ag-a
---

Post »

Małgosiu, naturalnie, że puste miejsca się zazielenią... wysypałaś nawóz także na trawnik?
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Witaj Aguś .
Kawał dobrej roboty wykonaliście . Brawo .
U mnie ciągle przed wertykulacją . A ja tak nie lubię tego zabiegu . Pewnie dopiero w przyszłym tygodniu :roll:
Aga nie zakładasz kosza do wertykulacji ?
Pozdrawiam i owocnego dnia zyczę ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”