Ogród Marty

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty

Post »

Wreszcie zdjęcia z ogrodu ;:138 Co to za kwiatek na 1 zdjęciu? Wawrzynek - chciałoby się go mieć :) Pięknie!
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Milenko,to Śnieżyca one mają kwiaty większe od Śnieżyczek ,zdjęcia jakieś prześwietlone bo taki ze mnie fotograf, za dobry córka dała mi aparat ja nie umie go obsługiwać.

-- 18 kwi 2013, o 09:22 --

Gosiu,najbliższe Obi jest w Krakowie,nie mam czasu,co do piwonii to zapytam cię w sierpniu,na razie dokupiłam 2 których nie miałam
Aga789
200p
200p
Od: 21 lut 2013, o 13:07
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Martuś, pokoik bardzo fajnie wyremontowany, donice cudniaste :) no i już tyle pięknych roślin obudziło sie u Ciebie w ogrodzie :) ach ta wiosna :) cudna :)
Pozdrawiam Agnieszka
Niewielki ogródek wielu barw
jarzebinka82
200p
200p
Od: 10 lip 2012, o 16:34

Post »

Martusiu :wit . Piękny romantyczny pokój, w takim zima nie straszna :wink: . Donice bardzo ładne. Za Śnieżycą będę musiała się rozejrzeć bo śliczna jest! Czy poza tym, że ma większe kwiatki to jest też wyższa od Śnieżyczki? Pozdrawiam cieplutko!
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit Marto witaj!
Wawrzynek Wilcze Łyko zachwycający, derenie oczywiście tez, wszystko u Ciebie pięknie kwitnie. Ja codziennie robię obchód i oglądam co przez jeden dzień podrosło. Dziś robiłam porządek w żurawkach.Wsadziłam też dwie róże na pniu do donic. Do miłego! ;:196
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Martusiu pięknie u Ciebie wszystko pięknie kwitnie.Cudny dereń.Pozdrawiam. ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko,Kasiu,Julianno,cieszę się,że wam się podoba.Śnieżyca jest wyższa od Śnieżyczki,Wawrzynek wilczełyko jest piękny,ale bardzo trujący ma jesienią dużo czerwonych trujących jagód,które natychmiast obrywam,żeby czasem dzieci nie zjadły,natomiast Derenie jadalne,to bardzo smakowite owoce,uwielbiam je bo to owoce mojego dzieciństwa,zajadałam się na wakacjach u mojej babci,one tam dalej rosną mają już chyba ponad 100 lat,babcia mówiła,że pani ze dworu sprowadziła skądś te derenie,do dzisiaj jeżdżę na zbiór końcem sierpnia i przywożę na soki,dżemy,ucieram z cukrem na surowo i robię nalewki,są bardzo zdrowe.Ja mam posadzone 4 derenie jadalne,są tak do zjedzenia ,na wszystkie przetwory to mało,one wolno rosną,ale przywożę i robię dużo

-- 18 kwi 2013, o 21:24 --

Witaj Jonatanko,właśnie pisałam o dereni i jednocześnie dałyśmy do wysłania,dobrej nocki życzę,pozdrawiam :wit
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Ja właśnie dziś zakupiłam derenia ale 1 sztukę i tak się zastanawiam czy będzie owocował czy może potrzebuje zapylacza :roll: . Dzięki za info o Śnieżycy, będę jej poszukiwać, a gdyby Ci się niemiłosiernie rozrosła i zaczęła gdzieś przeszkadzać to wspomnij o mnie :wink: . Pozdrawiam wiosennie :lol: !
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu, nie ma sprawy jak się trochę rozrośnie to przypomnij na drugą wiosnę to się podzielę,a co do dwóch dereni to nie wiem,ja kupiłam więcej bo chcę mieć dużo owoców jak dojrzeją to zrobię zdjęcie,mogę też zrobić zdjęcie tych starych dereni jak pojadę na zbiór widok jest niesamowity owoc przy owocu,całe drzewo jakby płonęło ,całe czerwone,pokażę wam to
jarzebinka82
200p
200p

Post »

Dzięki Martusiu ;:196 ! Jak nie zapomnę to się przypomnę :wink: . Miłego i ;:3 dnia!
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Martuniu ;:196 ;:196 ;:196 . Piękne sadzonki, są już u mnie :heja , dziękuję za dodatkii ;:cm lecę się napatrzeć, nacieszyć, pomacać :wink:
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Dereń piękny :D
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Martusiu zrób fotki tych starych dereni .Zainteresowałaś mnie tym co napisałaś o dereniach. ;:168
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Muszę koniecznie dokupić jesienią więcej rodzajów wiosennych kwiatów. One teraz tak cieszą.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie,Kasiu,Iwonko,Ewciu,Jonatanko,miałam znowu bardzo pracowity dzień w ogrodzie,cieszę się,że paczka szybko przyszła do Iwonki,czy już wszystko posadzone ?i czy wszystko jasne.?

Jonatanko,co do twojego żywopłotu to ja mam małe pęcherznice złote i bordowe ale mam też Kalinę o białych kulistych kwiatach,ona też jest piękna,mogę ci wysłać trochę póżniej albo na drugi rok do takiego mieszanego żywopłotu będzie super
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”